Mezků se v Sigu sešlo 21, bylo to super. Rád bych navíc poděkoval všem, kteří oživili jakýmkoliv příspěvkem můj SIG, ať už se jednalo o díly, modely, nebo knížku. Děkuji!
Liberec děkuje za pozvání na skvěle zvládnutou a obsazenou soutěž. Gratulace organizátorům i za podporu žáků a kadetů. Pohoda ,mnoho pěkných modelů ,pokec a super prožitý prodloužený víkend v ML díky Pavel
Děkujeme všem za účast a spoustu pěkných modelů, z kterých byl nadšen i sám nový starosta Mar. Lázní, v týdnu dáme na stránky výsledkovku a snad i další fotografie Těšíme se na všechny opět v příštím roce.
Nádherné počasí podtrhlo nádherný výlet do Mariánských Lázní. ( mě procedury opět rozpohybovaly pravou ruku kdy po zablokování nervového kanálku jsem přestal mít cit v pravé ruce - a s tím se jen blbě modelaří tak doufám že to vydrží) Oceňuji nápad dávat jako ocenění "lázeńský chlasták" nevím jak se to oficiálně jmenuje. Je dobré si dovést z akce cenu která je jedinečná a jinde nezískatelná. Doufám, že Vám starosta (jehož partaj je mě jako pokrokáři blízká) nejen vydrží, ale že najde v kase i "něco podpory" pro klub.