Měl bych dotaz na členy BFC, kteří získali jako vstupenkáč Avia 534 1/144. Za jakých podmínek ho získali? Zdarma nebo za úplatu? Po diskuzi na FB jsem zjistil, že někdo ho měl zdarma, jiný za 50Kč nebo dokonce za 100Kč. Údajně je správně těch 50Kč
"There are 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't" |
"There are 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't" |
Tomáš Pelej píše:Měl bych dotaz na členy BFC, kteří získali jako vstupenkáč Avia 534 1/144. Za jakých podmínek ho získali? Zdarma nebo za úplatu? Po diskuzi na FB jsem zjistil, že někdo ho měl zdarma, jiný za 50Kč nebo dokonce za 100Kč. Údajně je správně těch 50Kč
Hanz.77 píše:Model jsem dostal zaroven ze vstupenkou v sobotu. Dostal jsem na vyběr ze tri modelu. Mig15 , Mig21 nebo Avii.
Tomáš Pelej píše:Měl bych dotaz na členy BFC, kteří získali jako vstupenkáč Avia 534 1/144. Za jakých podmínek ho získali? Zdarma nebo za úplatu? Po diskuzi na FB jsem zjistil, že někdo ho měl zdarma, jiný za 50Kč nebo dokonce za 100Kč. Údajně je správně těch 50Kč
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník