Chlapci, za pekný deň ďakujeme,nie len tým že bolo fantastické počasie, ale aj celou akciou, boli sme prvý krát, ale chlapci boli vo vytŕžení za tú žatvu ocenení, ešte raz veľkááááá vďaka Leopold Klas TO PP-Svit a vedenie CVČ Svit...
no ... ako to napísať veľmi podarená akcia, pekné modely, stretli sme sa, pokecali sme. Posedenie a pokec po súťaži ... všetko pozitívne, my sme viac ako spokojný .. o rok sa vidíme znova
Ja by som sa chcel podakovat všetkým ktorý k nám merali cestu a doniesli modely ale aj navštevnikom ktorý dotvárali atmosféru sútaže.Dakujem celému nášmu kolektívu Mates,Andrej,Katka,Vlado.Dakujem za pekne workshopy Janovi Moravčikovy ,bratom Richardovi a Davidovi Topalovcom.Sponzorom:OVB pani Balatovej,Rado Rešeta Miko Kava,Sk models,AFD Model,Letka Sliač,Mato Kováč,Našej bufetárke za skvele Hamburgeri,Dom kultúry Handlová,Pan primátor Ing.Rudolf podoba,Brňanovi čukanovi,a všetkým čo nám čo len trochu pomohli zo sutažou .Prepáčte ak som na niekoho zabudol.Budeme sa snažiť zdvihat uroven sútaže každý rok k lepšiemu.Ešte raz všetkým ďakujem.O výsledkovú listinu sa postará môj kolega Mates ktorá bude čoskoro na modelfore. Vidíme sa v Liptovskom Hrádku na Bulldog Feste.
Matúš sa už poďakoval, tak ja len pridám pár suchých štatistických faktov. Celkový počet zaregistrovaných modelov je 245 kusov, z toho 205 plastových a 40 papierových. Reálne ich bolo ale o niečo viac, pretože do tohto počtu nie je započítaná nesúťažná zbierka modelov Huberta Polčíka, ktorá bola vystavená tesne pod pódiom a niektorí modelári priniesli celú zbierku modelov, ale na registrácii prihlásili napr. len jeden kus. Celkovo bolo zaregistrovaných 73 modelárov.
Zoli, ale bolo... Škoda 110. Je to problém na viacerých výstavách, čo sa týka rozdelenia kategórií. Nech si myslí kto čo chce tak osobák sa z náklaďákom nedá porovnávať ani náhodou a o motorkách ani nehovoriac. Je to skrátka absolútny nepomer prác a autori osobákov sú v nevýhode. A to tvrdím ako lepič kamionov. Bohužial je to na rozhodnutí organizátorov. Nejde o to či niekto získa alebo nie nejaké ocenie, ale ten modelár si to váži že aj jeho kategória má určitú vážnosť. Preto si myslím (bez urážky) že to treba rozdeliť. Si myslím že tri ocenenia navyše nikoho nezabijú a neobstojí konštatovanie že tam je slabé zastúpenie a málo vystavujúcich. Tých tam je málo možno práve kvoli tomuto.. peace.
Ahoj Palo, máš pravdu. Kamióny je úplne niečo iné, aj samostavby - ja si myslím, že ktomu nič sa neprirovná, veď postaviť niečo z nič, je nádhera. A keď je to už na popozeranie ... tak klobúk dole. Tie, ktoré boli ocenené boli pekné, na vysokej úrovni. S akciou ja, aj naša partia bola veľmi spokojná. My sme išli porosprávať sa s kamošmi Ja som iba napísal, že osobáky nedostali nič - a pritom bolo dosť osobných áut. Chlapi by zaslúžili aspoň jedno ocenenie ...