Nevím, do čeho jsem se zase navrtal, krásnej model, ale na mě už nějak moc složitej ( ale to si říkám u každé čtvrtky od Eduardu ) Návod mi příjde v některých částech trochu komplikovanej ( ale je to možná tím, že jsem prostě lama ), spousta detailů, který jsem se snažil v rámci svých možností ztvárnit a které nakonec stejně nebudou vidět ( chci dělat zavřenou kabinu ).
Tak jsem ještě tak před koncem roku přemýšlel, do čeho že bych se jako mohl uvrtat a volba padla na Fw-109D-9 od Eduardu . Je to sice už postarší stavebnice ( těším se na novou ....... ), ale celkem slušná. Měl jsem obavu z toho labyrintu trubek , ale kupodivu na to, jak to vypadá složitě, si to všechno celkem pěkně a bez problému sedlo. Foceno mobilem při umělém světle v garáži na stole, takže kvalita je taková, jaká je. Blesk strašně vytahuje wash, ve skutečnosti to tak neřve. Trubky a detaily příjdou samozřejmě ještě nabarvit, ale budu se piplat jenom s tím, co bude vidět skrze šachtu podvozku, kryt kanonů bude uzavřený.
Martine paráda. A na ty skeny obtisků jak jsem psal počkám.
Roman Pavlů,KPM Brněnec
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Tak jsem si pořídil svůj letošní poslední kousek. Nemohl jsem odolat novince Italeri ( ex Fujimi ) Bf-109K-4 . Jak jsem viděl v nabídce kamufláží italskou mašinu, řekl jsem si slovy klasika - musí být má !! Model je to celkem jednoduchý, stavebně to nevypadá na nějakou pakárnu, rytí v negativu. Samozřejmě to nesnese porovnání s produkcí 109 od Eduardu, ale myslím si, že i tyto starší stavebnice mají svoje kouzlo, zejména pro patlala a příležitostného modeláře, jak jsem já. Nicméně kamuláže jsem si nakonec vybral LWF s tím, že toho parádního itala si nechám až na Eduardí K.
V této podivné době přeji všem pevné zdraví. Martin " mardoh " Dohnalík
A já se ptám, není to málo, Antone Pavloviči? Spíš bych čekal malýho Emila (109E-4), když o tom i Jarda tak básní Ale těším se na foto ze stavby. Já už mám před dokončením jednu -troufám si tvrdit - zajímavou studiovku Bf 109E-7 (neboli What if kamufláž), padla za obět rozestavěná Tamka. A samo že v malým měřítku
již zde nepobývám. Pro zájemce je možno mne kotaktovat zde KitForum.cz
Všem vám přeji úspěšný a modelářsky plodný nastávající rok 2021. Přejme si spoustu kvalitních modelů a k tomu i trochu toho času je postavit no a samozřejmě všem vám přeji spoustu zdraví a životní pohody, jak to jenom v této podivné době půjde.
Všem návštevníkům mého hangáru děkuji za shlédnutí a komentáře, vážím si vaší podpory . V následujcím roce se budu snažit do depozitáře hangáru umístit alespoň 20-21 kousků .
Mějte se všichni fajnově a v novém roce 2021 nashledanou.
Martine přeji ti taky mnoho úspěchů a postavených modelů v roce 2021. K tomu všemu hlavně zdraví protože bez něj nejde vůbec nic a doufám že se konečně sejdeme osobně.
Roman Pavlů,KPM Brněnec
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
No vypadá to, že jsem si na sebe upletl pěkný bič ! Já to původně myslel jako hříčku, jako že je rok 2021, takže udělám 20-21 modelů. Ale budu se snažit této metě alespoň přiblížit.