romanisko píše:kolegovci, ako to robite s cukrom, pridavate ho, alebo nie?
nase slivky su dost sladke, tak nepridavame nic. rozmyslam, ci by mohol pridany cukor zmenit chut slivovice. predsa len cukor je z cukrovej repy, ma ine chemicke zlozenie...predpokladam, ze odbornik by spoznaml, ci tam bol cukor pridany. co myslite?
kvasu cest:)
cukor v trnkách spozná aj neodborník
Poviem ti tak, ak chceš mať "líhovicu" tak ten cukor do tých sliviek daj, natečie ti o liter viac, ale bordelu.
Iná vec sú jablká ak nie sú sladké, tak sa cukor dáva ale veľmi s rozumom, iné sú už hrušky kde ho je treba.
Kamarát raz chystal kvas jablká a hrušky. Kedže sa chlapec nevyznal popýtal sa známych "znalcov" a tí mu povedali, že musí dať cukru, aby to podporil na natieklo mu. Chlapec tak urobil a aj mu natieklo riadneho bordelu.
Kopa blbcov a ojebávačov dáva cukor u nás v okolí, lebo toho je "viac" .