K tomu kuřeti, soused Vietnamec dělá kuře na soli tak, že do velké pixly od okurek nasype sůl ,položí kuře a zasype znovu solí. Peče do měkka a je to fakt mňamka.
tak jak staří indiáni nebo cikáni pekli kuře v jílu nebo domorodci v pralese v listech banánu atd na žhavích kamenech ...no prostě člověk sežere na co příjde
Kolega furt říká, že nejlepší zelenina je bůček a taky, že že ji dává praseti, takže ji má filtrovanou ve výsledném produktu. Já vůbec nemusím tepelně upravovanou zeleninu. Dnes vařím Kuře na paprice, ale neodvažuju se sem dát fotky, ostatně, jako vždy, protože na prezentaci Jardy nemám.
jo jeste co chcete co je komu po chutí ,já mám rád zeleninu ,maso a klidně sem šoupni tu máčku s kuřetem nevím proč ne , jo napíšu ti třeba koment ,ale zas tě to nakopne to je jak v modelech galerie taky tam plno lidí říká člověku co a jak to platí i tady ... jinak dnes vepřová roláda ve vnitř je omeleta s pertželkou,mrkev,červená paprika,hořtice ,plátek šunky a je to orestované pak pečený se špekem a žampiony a máslem ,jasmínová rýže ...
tak šup šup fotky se nestyďte a nezhlněte to dřív než to vyfotíte a dáte sem dík
a ten krtinec je super a není pečený z doktora edkera nebo jak se to píše vše zváženo a upečeno ,ale je to poloviční dávka takový pidi krtinec
Přílohy
Naposledy upravil Tkadlec Jaroslav dne 28 led 2018, 12:59, celkově upraveno 1
Kde bydlíš? Já Ti jich přivezu Tatru přímo ze zahrádky! Mládě se chystá na celerový karboše, je to jídlo, kde není kousek masa a chutná mi(jediný), hlavně se tam nedává nic zelenýho. Celer, mrkev, petržel, vejce, strouhanka a koření. Kořenovou zeleninu můžu, pak ještě papriku(rajče je prej ovoce). Jednou jsem zkoušel chřest, ale bylo to, jako s kaviárem. Všichni to chválí, ale "je to hnus velebnosti".
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.
šak vidíš kde bydlím Javorník u Jeseníku chřest je super s holadskou omáčkou k rybě kuřeti vynikající musíš to taky ochutit povařit v zeleninovém vývaru třeba nebo v citronovém pomerančovém víc soli a pak tu omáčku a je to ...
vše je o zvyku a přejít na nový věci se lidí bojí to je jak to ,že včera dopadli volby jo volil jsem Drahoše ty zmetky co tu rozkradaj 25 let nemusím mám jich plný zuby a už mlčím politiku pohřbíme psssstt...
Já nevolím... nevím koho! Až někdy nebude kandidovat zloděj, nebo vychcánek a bude se prezentovat celý období teoretickýho předchůdce, pak si udělám obrázek. Jinak na ně séřu, velký ryby jsou od plukovníka, jak se říkalo na vojně. Sorry za naprostou OT. Podle adresy Na Javorníku u Jeseníku.. Nic nenajdu, vezmi si, že Tatra(kousek od Tebe) nezná bratra!!
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.
on je to Javorník okr.Jeseník sem zvyklej psát u Jeseníku ,protože kokoti poštáci to pak posílaj na jih Moravy nebo jinam i když je směrovák dobře a co mě chceš furt přejíždět tatrou nebo to myslel na politiku? kašlem na ně raděj vařit budu ...
Vaření ze zbytků ,no zbylo kuře na soli tak udělal špagety s kuřecím ,trochu rajčat,cibulka,česnek,petrželová nať,máslo,olivový olej,sůl,pepř,kůra a šťáva s citronu trochu parmazánu a zas nové svěží jídlo