Nejlepší jídlo pro mě aspoň zelňačka s klobásou a bramborové placky si vzpomínám ,když jezdil do Olomouce do nemocnice jako malej Jája ,tak jak se vrátili mamka nám tohle vždy uvařila.
Jak to nazvat vypíchlé oko,jinak je to pečený karbanátek nedal jsem tam majoránku je tam jarní cibulka a petrželová nať a jeden stroužek česneku,jogurtové bramborové pyré a zastřené vejce a salátek se zálivkou s hořtice,medu,citronové šťávy ...
Chlapci a děvčata omlouvám se za tuhle zrůdnost ale podívejte se na ovocné knedlíky dle šefkuchaře nejmenované nemocnice. Skutečně ve špitálech napříč republikou vaří prasata v bílých pláštích.
no jo špitálské jídlo to jsou zaprvé líní lidé ti kuchaři a hlavně na to sere ministerstvo zdravotnictví za druhé jedou pořád podle komunistických norem a to hlavně ,že na jídlo mají na kus určitou částku ,ale i za ty prachy se dá vařit líp to je jasný jestli vařím 1kg brambor a 200g řízek nebo tohle množství krát X ...
K těm sladkým knedlikum.....je TO opravdu zrůdnost! Ale já znám bohužel pár lidí, co je TAKTO hnusně dělaj normálně...strašné......
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
nevím proč ? má tam být 1kg ,ale dávám 0,5kg a je to uplně normální ,ono to je tak ,že to je na chemický bázi peče se to pod poklopem a vlastně jak se sůl peče vzniká solná pec pára se solí a žádné přesolení nejde ani toho spodku kuřete a pečou se tak ryby v solné krustě atd ...a tohle je prastarý recept ne rodinný ,ale znám to od dětství .