Další nápověda: je to z druhé strany hnědouhelných dolů, než byly mé předchozí dvě hádanky Další nápověda: Nedaleko je údolní nádrž s asi nejdelší hrází u nás.
Veznice Nove Sedlo i se spesl oddelenim pro poruchy osobnosti a chovani.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Kdyz jsme u tech vychovnych ustavu ... Taky jeden, huz v kvizu byl ... A je viditelny z jedne hodne zatizene hlavni silnice ...
Přílohy
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Napoveda: tento vychovny ustav je kousek na sever od moravske metropole.
Nechtel jsem to hadat ... ale napadlo me to az po napovede, a pak huz jsem nemel cas ...
Zustanem u tech polepsoven ... jedna mestska ... nedaleko od predchazejicich hadanek !!!
Přílohy