Kdysi dávno se objevila upoutávka na seriál Mighty Eighth ale pak se po něm slehla zem a teď jsem zaregistroval že by se měl objevit seriál Master of the Air. Mám v tom docela guláš. To je jeden a ten sám seriál který se tak zpozdil nebo něco jiného? Udělejte mi v tom prosím jasno jinak se mi bude blbě spát. Díky.
Myslím, že to původně mělo pod taktovkou HBO jako Migthy Eight, ale pak to převzal Apple a jmenuje se to právě Master of the Air. Výkonní producenti T. Hanks a S. Spielberg zůstali.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Masters of the Air. Pro ty kdo se na tento seriál už dlouho těší je zde oficiální datum neustále odkládané premiéry:
"Devítidílná minisérie s oscarovými herci Austinem Butlerem ("Elvis") a Barrym Keoghanem ("The Banshees of Inisherin") bude mít premiéru 26. ledna 2024 a bude pokračovat jednou epizodou týdně až do 15. března."
Pre fanúšikov dávnej histórie Zeme https://www.csfd.cz/film/1409038-zivot- ... e/prehled/ Mínusy (pre mňa) - skákanie v čase o desiatky miliónov rokov hore dole,a dikcia komentára (nie komentátora). V cca 80% sú vety rozkúskované na niekoľko častí pársekundovými "dramatickými pauzami". Dosť mi to lezie na city. Klady - využívanie najnovších poznatkov o vývoji pozemskej flóry a fauny a úžasná grafika. Aj keď je tento dokumentárny seriál z dielne netflixu,vzhľadom na to,že ide hlavne o zobrazenie praveku, sa nedočkáme takého wesley snipesa v hlavnej úlohe napr. životopisného filmu o Jurijovi Gagarinovi. Záver - pri dopozeraní posledných dielov zo seriálov ako Mandalorian,Andor alebo Ahsoka som sa okamžite vrátil na začiatok (najneskôr o pár dní). Aj Život na našej planéte si určite pozriem opäť. Ale nie hneď.
Jsou svetla, ktera nevidime, Netflix Mam to rozpozerane a ak si dobre pamatam, tak v 1. a 2. casti sa tam mihne nejaka LT vz. 38, ci jemu podobny derivat. Celkom pozeratelne.
Ty světla jsou super. To mě hodně bavilo. Některý věci tam vypadají nelogicky, ale jen se nemuselo vejít vysvětlení do 4 hodin. V knize je to popsáno. Rozhodně zaujme výkon hlavní postavy v podání Aria Mia Loberti která je doopravdy slepá.
Jen šmejdi kryjí a omlouvají šmejdství... Jsem tým Foltýn: „Velmi často jsou to lidé nešťastní, zapšklí, zahořklí, smutní, opuštění nebo mají prostě jen smůlu, anebo jsou to prostě svině.“
Nevím, zda to tu už někdo nedával, nechce se mi to dohledávat. Už jste zaregistrovali novou Českou Sodu? Jakožto odkojence té původní z devadesátek dávám palec hore za tuto tvorbu https://www.youtube.com/watch?v=F1IAQKlRG6g