Já nikomu do hovad, jako ty, nenadávám.
Ale ty si opravdu závistivej dement.
Vsak ty jsi na otazku co mas za auto utrkl nejak mame pod sukni s tim ze to preci ti co to maji znat vediMiloslav píše:Tobě je ho**o do toho kdo jezdí jakou rychlostí. Atlis psal o Německu a tam může jet jak chce, na vlastní zodpovědnost.
Ty máš asi takový auto, za který se stydíš. Potom se nedivím, že ti vadí, že někomu to jede líp.
No už tady jste dva, co se stydí napsat, co mají za auto.
Je mi vás líto, ale na lepší, ani jednomu nepřidám.
Miloslav píše:Tobě je ho**o do toho kdo jezdí jakou rychlostí. Atlis psal o Německu a tam může jet jak chce, na vlastní zodpovědnost.
Ty máš asi takový auto, za který se stydíš. Potom se nedivím, že ti vadí, že někomu to jede líp.
Miloslav píše:Tobě je ho**o do toho kdo jezdí jakou rychlostí. Atlis psal o Německu a tam může jet jak chce, na vlastní zodpovědnost.
Radek3057 píše:Vsak ty jsi na otazku co mas za auto utrkl nejak mame pod sukni s tim ze to preci ti co to maji znat vediMiloslav píše:Tobě je ho**o do toho kdo jezdí jakou rychlostí. Atlis psal o Německu a tam může jet jak chce, na vlastní zodpovědnost.
Je mi vás líto, ale na lepší, ani jednomu nepřidám.![]()
Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk
Jester píše:Miloslav píše:Tobě je ho**o do toho kdo jezdí jakou rychlostí. Atlis psal o Německu a tam může jet jak chce, na vlastní zodpovědnost.
Zase se pleteš. Atlis o Německu nic nepsal.
Ty neumíš číst, neumíš psát a neumíš se chovat.
Sociální inteligence se limitně blíží nuleV podstatě je mi tě líto.
A ani ti nepřeju, aby tebe nebo tvoji rodinu nějakej "frajer" sestřelil třeba v té 180. To bys asi potom rychle změnil názor.
Renda píše:Radek3057 píše:Vsak ty jsi na otazku co mas za auto utrkl nejak mame pod sukni s tim ze to preci ti co to maji znat vediMiloslav píše:Tobě je ho**o do toho kdo jezdí jakou rychlostí. Atlis psal o Německu a tam může jet jak chce, na vlastní zodpovědnost.
Je mi vás líto, ale na lepší, ani jednomu nepřidám.![]()
Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk
M.Hrabaň má to, co má na fotce Avataru, nebo ne?
Atlis píše: Vadí mi auto idúce 90 na 50 cez mesto
Zpět na Volný pokec (Subject free)
Uživatelé procházející toto fórum: loloped a 4 návštevníků