Promiňte mi offtopic, ale připomnělo mi to vtip, jak přijde jeden příslušník národnostní menšiny na nádraží a na odjezdové tabuli svítí, že vlak bude opožděn o 99 minut. Pán se podrbe na hlavě a zvolá: "Dyk more, skoro hodyna!"
arthur1966 píše:Radek3057 píše:irimar píše:Rudý přízrak, pro ty co to nemohou najít. Titulky jsou již ve filmu.
https://webshare.cz/#/file/0iR4EC8IS3/the-red-ghost-mkv
137 minut které mi už nikdo nikdy nevrátí ... hrůza
1 hodina 38 minút nie je 137 minut...ani náhodou...kde si chodil do školy?
Truhlík píše:Neviem,preco niekto tak prousa naladeny vobec pozera rusku kinematografiu.....
Tety píše:Doufám jen, že bylo pochopeno, že ta citovaná Verbalovo "recenze" hodnotí snímek pozitivně... Mimochodem, tento podivín dal filmu čtyři hvězdy, což se zas tak často nestává. A zmiňované výtky ohledně toho, že postavy "spadly z nebe" jsou už od dob amerického románu Rudý odznak odvahy respektované postupy v ambicióznější historické naraci. Nesnáším ty politické diskuze tady, ale mám teď rovněž silný pocit, že film je kritizován zejména kvůli zemi původu a to je dost nefér.
Al CZ píše:Já mám teda z her i knížek zafixovaný čarodějky jako hyper duper super krasavice, ....
Zpět na Volný pokec (Subject free)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků