Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Volný pokec (Subject free)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Filmy .....!!

Všechno ostatní, co jinam nepatří…
Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 188 z 223 • 1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 223

Která filmová scéna se vám nejvíce líbí ....?????

Anketa končí za 30 čer 2008, 19:39

Česká filmová scéna
33
22%
Česká filmová scéna
33
22%
Americká filmová scéna
24
16%
Americká filmová scéna
24
16%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Jiná filmová scéna
14
9%
Jiná filmová scéna
14
9%

Celkem hlasů : 152

• Odpovědět s citací

Re: Filmy .....!!

Příspěvekod Potoxon » 09 bře 2021, 16:31

Dnes jsem s chutí shlédl film die Wele ( vlna ) u nás pod názvem Náš vůdce. Viděl jsem to již několikrát, ale stále mě to neomrzelo.
rozestavěno: Mirage 1, Mc 205, Ki-61, Hs-132
Potoxon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kulasec » 09 bře 2021, 16:40

Čt.Nabarvené ptáče od V.Marhoula.

Pro me absolutní šrot.
Nehledě na to, že jde o vymyšlený příběh - autor celou válku prožil netknutý ve své vesnici. Rejža z toho udělal brutální film ala Tarantino. No ale na to se dají vždy sehnat peníze.
Podle toho filmu byly všichni němečtí vojáci - 15 miliónů brutální vrazi ..no jo.

Poslední dobrej objektívní film z východní fronty byl pro me asi výborný litevský film Brueder - Feinde - o vojácích W- SS a pak snad Stalingrad.
Rozestaveno 1/72:

Kyushu Q1W1 Lorna - FineMolds
Nakajima A6N-2 Rufe - Hasegawa

Dokonceno: Aichi E13A Jake - Hasegawa
kulasec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarda Mládek » 11 bře 2021, 10:16

Včera na čt1 V síti.
Že internet je plný různých úchylů jsem věděl,ale že je to takhle častý,to mě dostalo do údivu.Koukal jsem na to dost vyděšeně,manželka není žádná cimprlína,ale takhle vytočenou při sledování tv. jsem ji neviděl.Děti jsou dnes víc než kdy jindy v nebezpečí,že se přes el.média dostanou do průšvihu Nechci tu nic analizovat,jsem rád,že moji kluci už jsou dospělí,jen se děsím,co může čekat,až budu mít vnoučata.
Jarda Mládek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 11 bře 2021, 11:13

Jarda Mládek píše:Včera na čt1 V síti.
Že internet je plný různých úchylů jsem věděl,ale že je to takhle častý,to mě dostalo do údivu.Koukal jsem na to dost vyděšeně,manželka není žádná cimprlína,ale takhle vytočenou při sledování tv. jsem ji neviděl.Děti jsou dnes víc než kdy jindy v nebezpečí,že se přes el.média dostanou do průšvihu Nechci tu nic analizovat,jsem rád,že moji kluci už jsou dospělí,jen se děsím,co může čekat,až budu mít vnoučata.
Hlavně aby to nebylo zveliceno, jak dnes zvykem. Nechci se vůbec nikoho zastávat

Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk
boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Erich Súňai » 11 bře 2021, 12:25

Pri tom ako u nas v TV okolo toho už aj vysvetlovali "odbornici" - psychologovia, psychiatri a pod.- že mnoho z nich je vlastne neškodnych a treba vlastne pomahať im, lebo oni ani nechcú ubližiť, sú obete moralnych zasad spoločnosti a podobne, sa mne zda že sa aj tymto dokumentom začina pootvarať tzv. Overtonove okno na spriechodnenie pedofilie ako niečoho normalneho. Zatial to boli iba take jemne naznaky, ale už tam boli. Bohužial.
Erich Súňai

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 11 bře 2021, 14:47

K tématu "V síti"......Jedné známé ex v PC 250GB dětského (rouměj ne z katalogů oblečení!) hezky roztříděného do složek 0-3, 3-8, 9-12, 12-15.....(HDD na policejní expertýze) a výsledek? NIC! Dle soudního zkoumání "nepřekračuje žádnou mez a je v normách běžného sexuálního vnímání"...... myslím, že dnes už je.e komplet většině západního světa https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... icni_jhr...
V síti mě nechal klidným,..do té míry, že někomu dojít na to že moje dcery nějak obtěžuje tak,....prostě zmizel,...byl zmizelej,.....v dílně topím furt.....a popravdě, klid v cele na lepení je také dobrá věc!

Pro uklidnění jsem si už asi po 6té pustil "animák" Alita - bojový anděl. Je to pecka! PS: Kde se dá "sehnat" tohle? https://www.csfd.cz/film/153749-hyper-f ... m/prehled/ (SZ)
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Theuser » 11 bře 2021, 19:06

V síti, no...mám dvě děti, 7 a 15, holky. Kdo děti nemá....nepochopí. Pustil jsem jim to, je dobře, že se to natočilo. Jak píše Dolin...raději budu lepit v té báni !!
Tomas 77
Tomáš Theuser

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Horrido » 11 bře 2021, 19:52

Neblázněte, je to z půlky manipulace na efekt. Ty holky šly tam kde se dala čekat podobná odezva aby bylo co natočit. Je to stejné jako byste šli do restaurace o které se ví že tam servírují vařená koťátka a natočili o tom dokument že se v restauracích podávají vařená koťátka. Ale jako pokud to někoho motivuje k větší opatrnosti...
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Horrido

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 11 bře 2021, 19:57

Takto jsem to myslel, jinak samozřejmě pedofili za koule do průvanu a dělat jim vše nejhorší co lze

Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk
boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Theuser » 11 bře 2021, 20:19

Ale o té restauraci věděli jen ty holky (:) zbytek je realita.
Tomas 77
Tomáš Theuser

• Odpovědět s citací

Příspěvekod sambo74 » 11 bře 2021, 21:36

Horrido píše:Neblázněte, je to z půlky manipulace na efekt. Ty holky šly tam kde se dala čekat podobná odezva aby bylo co natočit. Je to stejné jako byste šli do restaurace o které se ví že tam servírují vařená koťátka a natočili o tom dokument že se v restauracích podávají vařená koťátka. Ale jako pokud to někoho motivuje k větší opatrnosti...
Velmi hloupé.

Odesláno z mého BLA-L29 pomocí Tapatalk
sambo74

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Horrido » 11 bře 2021, 22:26

sambo74 píše:
Horrido píše:Neblázněte, je to z půlky manipulace na efekt. Ty holky šly tam kde se dala čekat podobná odezva aby bylo co natočit. Je to stejné jako byste šli do restaurace o které se ví že tam servírují vařená koťátka a natočili o tom dokument že se v restauracích podávají vařená koťátka. Ale jako pokud to někoho motivuje k větší opatrnosti...
Velmi hloupé.

Odesláno z mého BLA-L29 pomocí Tapatalk

Není to hloupé, je to především kšeft. Tady si třeba můžete koupit vkusná trička k tolik závažnému tématu: https://www.bonstella.cz/21-v-siti
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Horrido

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 12 bře 2021, 10:15

V siti jsem videl, dobry, poucny zajimavy, ale u Klusaka u me vede Cesky sen

https://www.csfd.cz/film/158202-cesky-sen/prehled/

Hodne zajimavy je taky matrix AB, zajimavy taky je ze Prchal je jeho svagr..

https://www.csfd.cz/film/327536-cesky-z ... b/prehled/
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KiR » 16 bře 2021, 15:35

Mohlo by zajímat:
https://www.csfd.cz/film/810920-chalifat/prehled/
KiR

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 16 bře 2021, 20:51

https://www.csfd.cz/film/751315-love-an ... komentare/
příjemné,..... =D>
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 188 z 223 • 1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 223

Zpět na Volný pokec (Subject free)