Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda píše:Jo bezvýznamná firmička.![]()
![]()
Sorry, tos mě ale hódně rozesmál....než tohle napíšeš, tak si zjisti podrobnosti. To bylo možná před 25ti lety, teď je to celosvětový vývozce strojů s miliardovými zisky..... dáváme zakázky mnoha kooperativní v celé ČR..... Jen tak mimochodem.
Jinak můj kolega přišel ze Škodovky, je tu od května, jinak mu stále chodí firemní maily, jeho celá parta byla rozpustěna, někteří přijmuli nabídnutou práci v Boleslavi a zbytek odešel.
Do konce roku mají už jen 20 pracovních dní.
Ano, vím toho dost, tady totiž víceméně každý dělá ve Škodě. Ohledně propouštění už si tady cvrlikají i vrabci na střechách. Současný stav je pro koncern neudržitelný.
Ale jinak dík, o jednoho rádobykamaráda méně.....
JoseFxx píše:....Máš pravdo Rendo, v současou chvíli kdy má Škoda rekordni stav objednaných vozů ....
L. Jareš Annetra píše:JoseFxx píše:....Máš pravdo Rendo, v současou chvíli kdy má Škoda rekordni stav objednaných vozů ....
A vědí také soudruzi ze Škodovky že ty objednávky jsou něčím reálně kryté? Dealeři se chovají u všech značek stejně. Škodováčtí nebudou výjimkou. Aby to nebyla jen velká bublina jako v roce 2007/8.
Co to meni na faktu ze Skoda vykazuje lepsi zisky nez minuly rok a vyroba stoji ne kvuli nezajmu,ale kvuli globalnimu nedostatku polovodicu ? Je jasne ze ty nejvetsi lopaty ( agenturni zamestnanci) dostanou v tuto chvili jako prvni bodlo,protoze proste vyroba stoji a nejsou potreba ...Renda píše:Maily mu chodí, včera mi to ukazoval, dokonce tam byly skupiny se jmény, kteří pracovníci končí.....
Nepletu si to, vím, co ředitel na týdenních poradách vyžaduje, brzdí nás nedostatek dělníků, mohlo by se vyrábět mnohem více. Vůbec se o práci nebojíme, ba naopak.
Spíše si myslím, že Roman Vaško neví, v jaké firmě dělám.
Renda píše:Maily mu chodí, včera mi to ukazoval, dokonce tam byly skupiny se jmény, kteří pracovníci končí.....
L. Jareš Annetra píše:Už je to tady, když to nejde silou, půjde to ještě větší silou.
K zblití.
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi ... tomoto_fdv
JoseFxx píše:Renda píše:Maily mu chodí, včera mi to ukazoval, dokonce tam byly skupiny se jmény, kteří pracovníci končí.....
Takže agenturák, ale to nejsou zaměstnanci škodovky ale agentury
Radek3057 píše:Tak to ale az na Rendu vsichni preci chapou ze pokud se kvuli globalnimu nedostatku dilu nevyrabi tak Agenturaci dostanou jako prvni bodlo, kdyz neni prace tak taky prvni koho posles domu je brigadnik ... a ne HPPckar ...
Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk
Renda píše:Radek3057 píše:Tak to ale az na Rendu vsichni preci chapou ze pokud se kvuli globalnimu nedostatku dilu nevyrabi tak Agenturaci dostanou jako prvni bodlo, kdyz neni prace tak taky prvni koho posles domu je brigadnik ... a ne HPPckar ...
Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk
Ty blbečku, to já ale chápu možná víc než ty, pingle negramotnej.
Zpět na Volný pokec (Subject free)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků