Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Volný pokec (Subject free)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Filmy .....!!

Všechno ostatní, co jinam nepatří…
Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 168 z 223 • 1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 223

Která filmová scéna se vám nejvíce líbí ....?????

Anketa končí za 30 čer 2008, 19:39

Česká filmová scéna
33
22%
Česká filmová scéna
33
22%
Americká filmová scéna
24
16%
Americká filmová scéna
24
16%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Jiná filmová scéna
14
9%
Jiná filmová scéna
14
9%

Celkem hlasů : 152

• Odpovědět s citací

Re: Filmy .....!!

Příspěvekod ramon » 04 lis 2019, 07:26

ceti píše:
kulasec píše:Tak potvrzuji smutnou skutecnost, v BRD je <ulozto> vycenzurovanej!
Pritom to jeste nedavno frcelo.

:roll:

Hmm, tak ted uz je jenom otazka casu kdy uloz.to zablokujou i v Cechach. Nikdo zatim zadnej tip na slusnej proxy jak to obejit?

-nedavno vyliezlo ze cele ulozto ma byt od noveho roku zmazane,tak uvidme,musime sosat kym to ide
- postupne zmazu vsetko,zmazane je aj kralovstvi mluveneho slova
ramon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 04 lis 2019, 11:17

Takež sem byl 3x v kině....
Terminátor Dark Fate : Tak jo je to konečně Terminátor.... OK,..genderově vyvážená skupina sufražetek jede! Na to si už asi budeme muset zvyknout,....neb následné sekání mexičanů ve vězení je hezká scéna!
Jen prosím...je už několik seriálů, šest či kolik celovečeránků......tak jen JEDEN,..jeden jediný film,..z války lidí a strojů!!!!!!!!! Prosíííím.....

IT2: Ale jo! Funguje to celkem dobře! Mě se to líbilo!

Zombieland: Rána jistoty - No jako jo líbilo, jen mě do došlo sem tam jako hodně laciné,...některé scény pro mě jakože trochu WTF (druhá identická skupina co zničí Bestii a následně jse sežrána), závěrečná "ulička" z pletiva a deklů od popelnice,.. kterou hyperchytré/rychlé "T-800" jen proběhnou a padnou.....(došly prachy?)..ale celkově se to dalo. Popravdě mě nejvíc bavila ta růžová bloncka,....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nesto » 07 lis 2019, 20:43

tak som prave prisiel z kina a podla mna teeda je Midway parada...realnost pohybov strojov a podobne neriesim...zabava super a efekty sa mi tiez pacili velmi
Maros Nestak
nesto

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hummer » 07 lis 2019, 21:38

Bitva u Midway za mě jeden z nejlepších válečných filmů poslední doby. Fakt se to povedlo.
Roman "Hummer" Šlajer, Plzeň
Hummer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KnittlJ » 10 lis 2019, 16:53

Tak Midway je vážně super, docela mě to vzalo... nepřesnosti neřeším... ten příběh sám o sobě je naprosto neskutečnej... je vlastně zázrak že takový film v dnešní době vůbec vznikne, za mě tleskač a půjdu ještě jednou... =D>
V galerii:Sturer Emil
Sd.Kfz.11 + leFH18/40
Sd.Kfz.7+88mm Flak 36/37
GAZ AAA s čtyřčetem Maxim M4
KnittlJ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 11 lis 2019, 14:16

Já byl asi na jiném filmu...ale dle mě je to průměr. Stejné jako Pearl Harbor, Nepřítel před branami a podobné Hollywoodské spektákly...
A to sem se jen zasmál, že zásadně útočím na lodě v Pearlu torpédem směrem k délce trupu lodi, nikoliv kolmo :D
Na druhou stranu smekám, že je tam ukázáno i to že ty torpédové Devastatory či co to bylo padaly ve velkém,....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod loloped » 16 lis 2019, 12:51

Neviem či sa to tu už niekde vyskytlo ale na YouTube je celý film Hurricane: Squadron 303 v dabingu.
https://www.youtube.com/watch?v=iad7_x6Bty8
Modelárčím rád, síce blbo ale rád. (:)
loloped

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 16 lis 2019, 13:03

Dostupný iba v ČR zdá sa.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod loloped » 16 lis 2019, 14:01

neviem ja som zo Slovenska a ide mi to
Modelárčím rád, síce blbo ale rád. (:)
loloped

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 16 lis 2019, 14:13

Áno, SVK ide tiež. DE a PL nie. Pozerám cez VPN, pohoda.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 66misos » 17 lis 2019, 15:45

Tak videl som Midway. Musim povedat, ze pacilo sa mi to teda velmi. Verim, ze na BR bude aj nejaky rozsireny Director's Cut.
Jasne, boli tam rozne dejove skratky, chybali tam dost podstatne lietadla - stihacie Wildcaty (a Bufalla priamo z Midawaya) a torpedove Avengery, ktore si prave pri Midway odbili krst ohnom. Aj miesto B-17 z Midwaya tam dali B-25. Beriem to tak, ze dlzka filmu a budget jednoducho nepustil, nakoniec bol polovicny oproti Terminatorovi. Ale IMHO kontext a atmosferu do dokazalo navodil dobre. Toto vidiet, ked som onehda cital Hubackov Pacifik v plamenech... juuuj.

Btw, tu je dokumentarny film z roku 1942 https://www.youtube.com/watch?v=7OBw0r28qC0, co na mieste natacal John Ford a bolo to zobrazene aj vo filme Midway.

EDIT:
Nedalo mi to. IJN Kaga https://www.youtube.com/watch?v=q9sf8pSvR-Y a IJN Akagi https://www.youtube.com/watch?v=-gt1WRk43GU lokalizovane v Pacifiku v oktobri 2019, v podstate par dni pred premierou filmu Midway.
66misos

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Kopecký » 17 lis 2019, 22:58

Ani slovo o Jokerovi? Ja uz to dal 2x a jsem nadsenej. Za me uzasnej film.
KOPECKY SCALE MODELS FB
KopeckyScaleModels
Honza Kopecký

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marek P. » 17 lis 2019, 23:02

Dneska jsem zkusil Hurikána a vydržel jsem sotva do poloviny :agrh: ! Čert vzal, že většina "bojových" scén vypadá jako videa vypůjčená z WarThunder. Vylíčení osobnosti a okolností skonu Josefa Františka je kapitola sama o sobě. Skousl bych, že se pilot, vyhýbající se zajetí a vydávající se za Švýcara, při pohybu po obsazené Francii orientuje podle polské mapy, že načesaná, naondulovaná a v rozporu s předpisy oblečená značkařka nad taktickým stolem udílí rady návodčím a odborně diskutuje s velícím sektoru, že si piloti tahají na ubikace dámský personál a pořádají divoké pitky v předvečer prvního bojového letu, že se letadla navzájem pronásledují a střílejí po sobě skrze mraky... Ovšem okamžik, kdy polský hrdina vyřeší svou frustraci ze zaseknutých zbraní tím, že křídlem svého letounu rozmlátí kabinu mesershmitta, jehož pilot jen sedí a vyděšeně kouká (přičemž po celou dobu osamělého letu nad nepřátelským územím vytrvale udržuje konstantní kurs a výšku :-W ) jsem se neudržel a film vypnul! Dokonce i můj čtrnáctiletý syn, kvůli kterému jsem celou tu hrůzu absolvoval a který se ve středu vrátil nadšený z Midwaye, na otázku "Chceš to dokoukat do konce?" jen s očima v sloup zakroutil hlavou :roll: !
Chápu, proč naši severní sousedi ten film natočily a co jim chtěli říct a připomenout.Chápu i to, že snímek jen o letadlech a chlapech v nich (tedy bez všech těch vztahových peripetií a silných ženských hrdinek) by dnes nikdo neprotlačil. Nemusíme zrovna vzpomínat na Pearl Harbor ( :lol: ) i náš Tmavomodrý svět je tak trochu memento, že ani taková esa jako Svěrák a Svěrák to tak docela neustála. Taky bych byl raději, kdyby i u nás vznikalo víc "leteckých filmů", ale než tohle ... :?:
P.S. Pro mě osobně zůstává jasným číslem jedna Dunkirk (při jeho sledování jsem měl husí kůži a po jeho shlédnutí chuť okamžitě si slepit spitfira =D>!!! )
Marek P.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 18 lis 2019, 09:36

O Polácích byl výborný hraný dokument Bloody Foreigners. Ale bohužel na YouTube byla jenom horší kvalita. Ale nic lepšího jsem ještě neviděl. Dokonce i František tam je celkem dost vidět.
https://youtu.be/ptijNcDanVw
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 20 lis 2019, 13:57

Pánové pozor,....tento spektákl o 303, kde hraje Františka Hádek (https://www.csfd.cz/film/564697-hurikan/prehled/ ) je totální blbina!!!! A není to polský, ale anglický film!!!!

Exituje o hodně lepší film a to tohle - https://www.csfd.cz/film/617184-dywizjon-303/prehled/ a ten natočili poláci! Video je zde - https://www.youtube.com/watch?v=IZ63fmGcSPs a to j o hooodně lepší snímek!!!!
Trailer zde : https://www.youtube.com/watch?v=vSHeKwLnp8o
-------------------------
Joker - za mě super!!!!!!!!!! Pan herec!!!!!!!!!!!

Le Mans 66 - To je pecka,..čekal sem přesně tohle a hned vedle Rivalové je to pro mě jeden z nej snímků!
Dolin

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 168 z 223 • 1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 223

Zpět na Volný pokec (Subject free)