2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
ujík píše:Náhodou, černé Krušovice jsou dobré pivečko
Monika M. píše:Padouši![]()
![]()
![]()
K pizze s hooodně olivami a feferonkami a česnekem a vůůůbec k mňam pizze jedině ČERVENÉ VÍNO!!!Jediné co je ještě přípustné je bílé víno, ale pivo je
Monika M. píše:Já jsem asi divná, ale klidně si dám Pizzu Ristorante z mrazáku, naházím na ni olivy a rajčata a česnek, ale nemůžu si ji dát když pak pojedu autem, protože mi bez sklenky (moravského) červeného prostě nechutná.![]()
PantherG píše:No proč parchantit těsto v robotovi? LEPŠÍ je zpracovat si to hezky ručně.....![]()
Nahoru pak může přijít cokoliv (téměř)....LYSOHLÁVKY všeho druhu ODMÍTÁM.
ale výtečně mě chutnala "Cowboy pizza"....plátky anglické a červené fazolky z konzervy....
Ale co je nejdůležitější,to je HROMADA SÝRU NAHORU![]()
![]()
![]()
![]()
ujík píše:Kruci, jděte se bodnout, sem si to přečet a dostal hlad
. Už jsem loudil na Terce, aby šla udělat pizzu (ano, teď ve 3/4 na devět, přiznávám, jsem barbar
) a dozvěděl jsem se, že máme jen žampiony v plechovce a já houby nerad
![]()
Raptor píše:Jinak doufal jsem že jako správný vidlák z Moravy víš co to jsou Václavky (to je taková ta malá houba která koncem září parazituje na pařezech a obvykle se sklízí srpem.
VojtaH píše:Nocem září..srpen...hele, neměl s těma lysohlávkama pravdu?
VojtaH píše:ujík píše:Náhodou, černé Krušovice jsou dobré pivečko
Přesně tak, černé Krušovice jsou nejlepší černé u nás, IMHO.
Jinak naše piva jsou spíše hořké, ochutnal jsem kdecov Evrpě a tak hořké je nemá nikdo.
Dřív jsem pil většinou Radka, teď všude cpou Plzeň, ale ta je dobrá, nevadí mi.
poslední dva roky šel Staropramen hodně nahoru, zejména lahvové se dá u grilu velmu dobře pít
Zpět na Volný pokec (Subject free)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků