Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Volný pokec (Subject free)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Filmy .....!!

Všechno ostatní, co jinam nepatří…
Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 150 z 223 • 1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 223

Která filmová scéna se vám nejvíce líbí ....?????

Anketa končí za 30 čer 2008, 19:39

Česká filmová scéna
33
22%
Česká filmová scéna
33
22%
Americká filmová scéna
24
16%
Americká filmová scéna
24
16%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Jiná filmová scéna
14
9%
Jiná filmová scéna
14
9%

Celkem hlasů : 152

• Odpovědět s citací

Re: Filmy .....!!

Příspěvekod Radek3057 » 17 úno 2018, 22:33

ceti píše:Kua chlapi, kde na ty filmy chodite cumet ? Mate tu vyborny tipy, 28 панфиловцев 2016, Время первых 2017 a Гагарин Первый в космосе 2016 jsou treba na youtube cely, ale САЛЮТ-7 nebo ten ceskej serial jsem nikde ke shlidnuti online nebo ke stazeni nenasel .. (Po tom co znicili Fmovies uz ani nevim kde poradne stahovat) ..

Dobré je ještě " prehrajto.cz " .. za asi 150 korun měsíčně máš všechny filmy online, ani nemusíš stahovat, většinu streamuješ v HD
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Radek3057

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 18 úno 2018, 09:41

To je prave kamen urazu - nejsem permanentne online, aneb maximalne kdyz je nakde volny wifi tak stahnout a shlidnout nekde v klidu. Ale D za tip !
Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Naposled dostaveno: P-51A NOVO 1:72
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Ladman » 23 úno 2018, 19:42

Spadla z oblakov nebyl český,ale slovenský seriál...já si ho z TV pamatuju....když ho vysílali premiérově.
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48

2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar
1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ
Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Petr Ladman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Ladman » 25 úno 2018, 13:55

Tak jsem shlédl toto: Bílý Tiger
Strašné, další ruská válečná, nesmyslná zhovadilost... :!:
https://www.youtube.com/watch?v=qiGDJ5-dXaI

2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar
1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ
Petr Ladman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod standaslechta » 25 úno 2018, 16:29

Petr Ladman píše:Tak jsem shlédl toto: Bílý Tiger
Strašné, další ruská válečná, nesmyslná zhovadilost... :!:
https://www.youtube.com/watch?v=qiGDJ5-dXaI

V čem je to větší zhovadilost než třeba Pearl Harbor? A vůbec mají tam docela hezkou sbírku tanků, no pořádné love story sice chybí ale to u válečných filmů tolik nevadí.
standaslechta

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tety » 25 úno 2018, 17:06

Nic ve zlém, ale tento film považuji za poměrně zajímavý. Má to velice zvláštní mysteriózní až metafyzický závěr, o kterém si tedy každý může myslet, co chce, atmosféru toho jedince pohlceného válkou, to v SSSR nebylo nic výjimečného, pusťte si nějkou písničku třeba od Okudžavy a ty úvahy o válce v závěru jsou takové typicky ruské (je tam odkaz na konec Tolstého Vojny a mír). Navíc sbírka techniky pěkná (až na toho rádoby Tigra), souboj ve vesnici je již téměř kultovní (a to tohle slovo nemám rád) a hlavně (upozorňuji, že nejsem putinovec ani rusofilovec a prokremelovec a nevim, co všechno) tenhle film převyšuje poměrně vysoce tak 90% americké produkce, právě jakýmsi myšlenkovým rozměrem, takže nevím, v čem je ta zhovadilost...
Tety

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloslav » 25 úno 2018, 17:12

Martin Hatala píše:Kozoroh 1 je klasika, trosku zabudnuta, ale klasika, jak studna od Majora Zemana :)

Martine, koukám na něj často, super obsazení, byl jsem na něm v letňáku.
Jo a Gagarin se mi moc líbil.
Miloslav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Ladman » 26 úno 2018, 18:07

Pánové, mám svůj názor, vy svůj...já vám ten váš neberu, ale CO mi vadí, je okamžité předhazování amerických filmů...píšu já něco o nějakém americkém filmu? kritizuji ze svého pohledu špatný ruský film, toť vše....Jen tak mimochodem do nynějška jsem za vrchol blbého filmu považoval Hanebné parchanty, tedy americký film.

Petr Ladman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tino232 » 26 úno 2018, 20:11

Porovnávanie s americkou tvorbou je asi preto lebo v Európe sa toho veľa netočí.Musím si toho Bieleho tigra pozrieť čo to vlastne je.Minule som pozeral Haksaw Ridge no na scény z japonským sniperom a streľba na uniforme pri ťahaní po zemi nezabudnem.Prečo do filmov dávajú také hlúpe scény ?
tino232

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 27 úno 2018, 08:35

Ono je to hodnocení těžké,.....pokud použijeme Tety-ho měřítko na většinu válečných filmů tak je to v pohodě. V tomto pohledu je Bílý Tiger v pohodě,..jsou to taková X-files álečných filmů. Defakto stejné je to asi i s filmem FURY. Považuji je za stejné tím "něčím" - tedy jakože protiválečnou linkou celého vyprávění. U filmů je nutné pak rozlišit reálnost děje..... Třeba tento Bílý Tiger je dejme tomu takové dost scifi, spolu s tímto bych ve stejné škatulce viděl Hanebné Parchanty, i když tam jde už o Star Wars válečných filmů..tedy čisté scifi. Nicméně u tohoto filmu (HP) jde o skvvělou filmařinu a řezbu v hospodě poažuju za jednu z nejlépe udělaných masakrů. Tyto dva scififilmy (BT a HP) oab fungují jako obžaloba války skvěle. Stejně tak všechny ostatní. O kousek výše coby k reálnosti děje je onen Peral Harbour, Haksaw Ridge, Nepřítel před branami a podobně,...Tošičku se upustilo do toho duchovního a nebo zcela vymyšleného,...no a dál pak je to jen o přiblížení se realitě...nebo snaze režiséra o to přiblížení se,...Třeba Zachraňte vojína Rayna (až na dějovou linku hledání 4tého bratra), 28 panfilovců, ruský snímek Válka, 9 Rota....

Popravdě sem napoprvé byl u Bílého tigra v podezření jestli my moje ex nedala do toho pití nějaké holotropní houby,..ale jo, smíření stejně jako s Fury-m. Považuji je za stejně ne-smyslné. Ale u Bílého Tigera jsem více spokojený s výsledkem.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod rsuchan » 27 úno 2018, 09:13

K tomu Kozorohu 1 sa mi vybavil ešte jeden ruský film Moskva - Kassiopeja (:) Ale videl som ho ešte ako dieťa takže si už moc z neho nepamätám. Len tuším to, že vzľadom k nadsvetelnej rýchlosti sa vrátili s vesmíru ako deti a na Zemi všetci zostarli. No film bol natočený rok pred mojim narodením, a ešte k tomu v ZSSR takže "kvalita" určite zaručená (:)
Rado Sucháň 50 rokov

«Never in the field of human conflict was so much owed, by so many, to so few»

Dokončené: SBD-3 Dauntless ; Mil Mi-1 ; F-16C Fighting Falcon ; Hawker Sea Hawk ; Supermarine Spitfire Mk.IX
rsuchan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 66misos » 27 úno 2018, 09:45

rsuchan píše:...sa mi vybavil ešte jeden ruský film Moskva - Kassiopeja (:) Ale videl som ho ešte ako dieťa takže si už moc z neho nepamätám...

Jaaj, tak to je navrat do ranneho detstva, tu su to mozes zopakovat https://www.youtube.com/watch?v=NbFfoF21ths
66misos

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 04 bře 2018, 15:39

Toz diky chlapi za tipy, doted jsem shlidnul vpodstate vsechno co jste tady rozebirali a vcera jsme byli s kamosem trochu v nalade a konecne si natesene pustili "Svet podle Daliborka" co v nem na konci ucinkuje mimo jiny i ten pekne polepenej autobus do Osvetimi.
I kdyz je to smutnej a tragickej pohled na ..ehm.. typickyho Cechacka bez valnyho vzdelani, braly nas oba dva zachvaty smichu od zacatku do konce, jedna perla za druhou, nejlepsi hlaska byla asi "no nektery cihly jsou tvrdsi", naprosto uzasny basnicky, vyraz "mezinarodni Zidovstvo" a nebo jak popisoval zapas Spitfajru s V-1. Dneska ani nemuzu dejchat jak me boli pupek od smichu.
Toz kdo to jeste nevidel:

https://www.csfd.cz/film/155042-svet-po ... a/prehled/

...

Neoplan Osvetim 2.jpg

Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Naposled dostaveno: P-51A NOVO 1:72
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Patrik Kertész » 16 bře 2018, 22:48

tak ten nový blade runner nič moc.. nebavilo ma to od začiatku nechápem ako som to dokázal pozerať 2 hodky.. a to ešte ostalo 45 min ale už som na to nemal nervy
Keď si v niečom dobrý, nikdy to nerob zadarmo

PK ScaleModels
https://www.facebook.com/pages/PK-ScaleModels/207626019410935
Patrik Kertész

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 18 bře 2018, 18:30

Vcera som si pozrel film Annihilation.
Natalie Portman v hlavnej ulohe. Bolo to nieco podobne, ako Tarkovskeho Stalker. Atmosfera ok, aj ked tam boli jedna , alebo dve sceny, ktore si mohli odpustit. Zaujimave bolo aj to , ze reziser obsadil do hlavnych uloh prevazne zeny.
Nechcem to moc rozpytvavat, tak si to chodte pozret a potom to rozkecame.
Ahoj
Martin
Martin Hatala

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 150 z 223 • 1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 223

Zpět na Volný pokec (Subject free)