Realita je trošku iná. Európa ťahá v technológiách kratší koniec.
Lavi píše:Ale no tak, že zrovna ty se oháníš argumentačními fauly. Kdyby se to tu pískalo, nevylezl bys z trestné.
Jak jsem psal, vývoj technologie není vůbec problém a já s tím vývojem naprosto souhlasím. Jako problém vidím způsob, jakým se má ta technologie šířit a jakým způsobem jsou o ní šířeny informace. Pokud se ve výsledku ukáže, že ta technologie je prakticky špatně použitelná (ať už z důvodů vnitřních či vnějších příčin) a mezitím byl touto nekritickou sázkou na jednu kartu zlikvidován výzkum a vývoj jiných větví, každý kdo takovou chybu neudělá se ocitne ve strategické výhodě.
Elektromobilita může být posun vpřed. To se naučte: MŮŽE BÝT. Nikoli, že je. To nevíte. Nikdo to teď neví.
A nakonec záleží na tom v čem by ten posun vpřed mohl být. Technologie? Asi ano. Společensky, ekologicky?
Galland píše:Hydra sa nezda, uz strka ruku aj do penazeniek prachacov a snobov
McLaren Artura
https://elektrickevozy.cz/clanky/mclare ... na-baterky
Ferrari ???
https://elektrickevozy.cz/clanky/ferrar ... i-techniku
Radek3057 píše:a pro uživatele ta druhá rovina je že si tu energii budete moct pomocí solární panelů vyrobit sám, pak si jí uložíte do battery packu ve sklepě a když přijedete z práce tak si tím natankujete auto ...
Radek3057 píše:o ekologii se nemá smysl vůbec bavit, tam je opravdu neprůstřelný argument v tom že když vedle sebe postavíte spalovací auto a elektrické auto tak to to elektrické prostě žádné emise nevypustí a přitom se vyrábějí stejně, potřebují stejné vstupy to si myslím že už máme za sebou.
Renda píše:Radek3057:
Tak celý smysl je v několika rovinách ....
pro uživatele ta druhá rovina je že si tu energii budete moct pomocí solární panelů vyrobit sám, pak si jí uložíte do battery packu ve sklepě a když přijedete z práce tak si tím natankujete auto ...
Tohle mě zaujalo- dobrá rada pro miliony lidí, bydlících v panelových sídlištích.....
Atlis píše:ptlo - a prečo by si si mal ty kupovať nejaké úložisko?To Ti tam postaví Shell, BP alebo Innogy ak bude treba. Ty sa len pripneš.
Zpět na Volný pokec (Subject free)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků