https://x.com/front_ukrainian/status/19 ... 0081831287
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Atlis píše:Z obsahuje je viac ako jasné, že dostala noticky, pretože z vlastnej hlavy to nemá a mimochodom spomína aj smutných českých modelárov, ktorí sa sťažujú na nedostupnosť ich modelov.
Martin Janoušek píše:[]
Pěkné zprávy:
"Na Krymu vojáci GUR zasáhli řadu ruských systémů protivzdušné obrany, námořní plavidla a vrtulník Mi-8
Na dočasně okupovaném Krymu zasáhli vojáci Hlavního zpravodajského ředitelství Ministerstva obrany Ukrajiny v průběhu několika dní řadu ruských systémů protivzdušné obrany, velitelská stanoviště radarových stanic, námořní plavidla a vrtulník Mi-8.
Zasažena byla řada ruských radarových stanic: dva 48Ya6-K1 „Podlyot“, dva 1L125 „Niobiy-SV“, tři 39N6 „Kasta 2E2“, jakož i 9S19 „Imbir“, „Nyebo-SV“, S-300VM, „Nyebo-M“, „59N-GE“ „ProtivN6-“.
Zasaženo bylo také odpalovací zařízení S-300SV, radarová velitelská stanoviště ST-68 a radar 39N6 Kasta 2E2, tři protiletadlové raketové a dělové systémy Pantsir-S1, transportní a remorkér projektu S4236, univerzální remorkér Fjodor Uryupin a vrtulník Mi-8 .
Jak informoval Ukrinform, ve směru na Záporoží vojáci GUR zničili ruské systémy protivzdušné obrany Strela-10 a BM-21 Grad a také poškodili opravárenskou základnu s desítkami nepřátelské techniky."
Zpět na Volný pokec (Subject free)
Uživatelé procházející toto fórum: J!rka Votápek a 4 návštevníků