Ahoj, stavbu Attack Lt. 35 máš v technika In Progres. Už mám model skoro v kupě, jen to nemám nafocený.
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?t=8300
Marcel Kareš píše:Zdravím.
Obrázky, které jsem sem dal v sobotu pocházejí z krátkého, ale velmi atraktivního filmečku o čs. armádě se stejnojmeným názvem "Československá armáda". Film jsem získal teprve nedávno a byť je poměrně krátký hemží se akčními scénami čs. vojáků a techniky. Pokud je mi známo, tak existuje celá řada dalších fimových záběrů čs. techniky (děla, obrněná vozidla, monitor President Masaryk atd...). Velká část byla nebo bude (v reprízách) visílána na ČT1 v pořadu "Hledání ztraceného času". Viděl jsem i velmi čísté a zajímavé filmy o slovenské armádě (mnoho záběrů slovenských LT-35, OA 30 atd..) a o rumunské armádě (LT-35). Dost záběrů se Škodovkami LT-35 nebo Pragami LT-38 v německých službách se dá shlédnout v nejednom filmu o Wermachtu.
S pozdravem, Marcel.
P.S. Jede někdo v sobotu na Bahna?
Papouch píše:Ano, výborné stránky, video je také perfektní, určitě většina z nás zná i fotografie z natáčení, ale bohužel jsem nikde nenarazil na lepší kvalitu![]()
P.S. umí to někdo stáhnout ??
Zpět na Československá armáda 1918-1938
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník