Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Skupinové a tématické stavby ‹ ARCHIV ‹ Noční lov
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Bf 110 G4/... HOTOVO

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Jezl » 08 led 2007, 11:53

Jojo, ty maly krytky podle me vystupuji nad povrch trochu vic a nytovani to chtelo prebrousit, ale...to jsou fakt podruzny prkotiny. Nicmene na ty nyty se zeptam jeste jednou - obzvlast na fotce smerovky - fakt je to pouze onytovany nytovadlem od Douska? nepichal si do toho pak jeste jehlou? Ty otvory jsou nadherne kulaty, me to nytovadlo dela carky...

co jeste trosku bije do oci (ale to jsi myslim nekde psal) - svetle seda je krasne vysisovana ale ty tmave sedy fleky jsou oproti tomu hodne jednolity.

Nicmene hodnotim 10 z 10 :-D

Jinak - pokud jsem dobre zaregistroval, tak eduard s Bf-110 v 1/72 uz nepocita, takze se (snad) nemusis bat, ze to za chvili nekdo vyda v lepsi kvalite :-D
Honza Jezl

• Odpovědět s citací

Bf 110 G

Příspěvekod Petr Tomančák » 08 led 2007, 12:11

nóóóóóóóó, tak teda paráda. Bravo Michale

Petr :twisted:
Petr Tomančák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Dunda » 08 led 2007, 15:53

Mooooooooooc povedený.
PiMC - Pardubice illegal Model Club
Tomáš Dunda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DOSKOČIL MICHAL » 08 led 2007, 16:16

Honza Jezl píše:Jojo, ty maly krytky podle me vystupuji nad povrch trochu vic a nytovani to chtelo prebrousit, ale...to jsou fakt podruzny prkotiny. Nicmene na ty nyty se zeptam jeste jednou - obzvlast na fotce smerovky - fakt je to pouze onytovany nytovadlem od Douska? nepichal si do toho pak jeste jehlou? Ty otvory jsou nadherne kulaty, me to nytovadlo dela carky...

co jeste trosku bije do oci (ale to jsi myslim nekde psal) - svetle seda je krasne vysisovana ale ty tmave sedy fleky jsou oproti tomu hodne jednolity.

Nicmene hodnotim 10 z 10 :-D

Jinak - pokud jsem dobre zaregistroval, tak eduard s Bf-110 v 1/72 uz nepocita, takze se (snad) nemusis bat, ze to za chvili nekdo vyda v lepsi kvalite :-D

:-D díky moc všem. Trochu moc spáry, krytky a nýtování beru, po patině to prostě vylezlo ještě více ( na Dornieru se nýty zase ztratily .... :o ) No ale krytky byly poprve a takový pokus, tak příště třeba najdu hrot, kterým to půjde podle šablony, což mi nešlo a to tak že vůbec.... No a jednolitě vyšisovat flekatou kamo zatim lépe neumim. Ani moc nevim, jak to příště udělat ? 8-) Tak taky příště, třeba na těch érech, co na mě tady v lovu čekají .... No jinak nýty jsem trošilinku opravoval, ale minimálně. V podstatě je to práce Dousek nýtovadla.
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
DOSKOČIL MICHAL

• Odpovědět s citací

Re: Bf 110 G

Příspěvekod DOSKOČIL MICHAL » 08 led 2007, 17:01

Petr Tomančák píše:nóóóóóóóó, tak teda paráda. Bravo Michale

Petr :twisted:

:-D díky moc, až na ty vejfuky co, to je bída :? ..... nepostoupili jste nějak ? já je jinak asi nějak dosochám :o .... na modelu jsou jen heftlý a fakt se mi nelíbí...
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
DOSKOČIL MICHAL

• Odpovědět s citací

Příspěvekod alf » 08 led 2007, 17:20

Ten polotovar ze kterého jsi to vysochal mám taky doma, jen jsem ještě nenašel odvahu se do toho pustit :) :) !
Krytky a nýty už se tu řešily takže mi zbývá jenom dodat =D> =D> =D> :celeb: :celeb: :celeb: :flower: :flower: :flower: ;-I ;-I ;-I =; !
A pak že dobrou stodesítku 1/72 nikdo nedělá :grin: :grin: :grin: !
alf

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Noční lov