Dostal jsem doma chvilku osobního volna, tak jsem nastříkal skoro černou barvu přes černej preshading a kupodivu to funguje. Teď bude na řadě postshading a pak obtisking a filtring. Mezitím se snad pohnu s motorama.
Honza Kopecký píše:vypadá to pěkně decentně
DOSKOČIL MICHAL píše::grin: no gratuluji k pěknému využití osobního volna, zatím je to pěkně černé ...pro začátek dobré, už aby tam byly ty světlý opálený šmouhy od výfuků.
DOSKOČIL MICHAL píše:tak nic, sorry, asi to bude lepší naživo, já to při mé slepotě černé a černější atak špatně rozeznávámale chytrá úprava kolíčků, to jsem neznal
![]()
dá se z něčeho postavit ta verze ne fotkách ? máš víc podkladů ? motory vypadají jako na Do317V1.... ( neumim to připojit do SZ, tak se nezlob za offtopic - alespoň je to Dorňas )
Pavel píše:Ted to Karle poradne rozsvitHlavne ne umbru nebo siennu
![]()
![]()
Karel Pilát píše:DOSKOČIL MICHAL píše:tak nic, sorry, asi to bude lepší naživo, já to při mé slepotě černé a černější atak špatně rozeznávámale chytrá úprava kolíčků, to jsem neznal
![]()
dá se z něčeho postavit ta verze ne fotkách ? máš víc podkladů ? motory vypadají jako na Do317V1.... ( neumim to připojit do SZ, tak se nezlob za offtopic - alespoň je to Dorňas )
Napíšu Ti SZ, abys mi to tady nezaplevelil.
J.T.C. píše:jen to tu hoď...třeba se mi to bude hodit taky...
DOSKOČIL MICHAL píše::grin: jsi na dobré cestě. Ten markantní rozdíl je osvětlením nebo postupem práce ? Kryty vahadel je ocel struna ?
Karel Pilát píše:DOSKOČIL MICHAL píše::grin: jsi na dobré cestě. Ten markantní rozdíl je osvětlením nebo postupem práce ? Kryty vahadel je ocel struna ?
Je to furt stejný, jenom jednou s bleskem a podruhý bez. Ocelovou strunu nemám, je to drátek, mohl být i silnější, ale ty mám měděné a nechtěl jsem to barvit. Větší pakárna budou ty dráty mezi motorem a krytem motoru, ještě jsem nevymyslel, jak je udělám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník