je to pěkný, gratuluji k Dragonu. Jen bych ještě alespoň trochu oprýskal čumák, na fotkách vypadá netknutý a trochu to kontrastuje se zbytkem éra, ale třeba se mi to jen zdá a naživo je to jinak.
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
Díky. Čumák jako zbytek mašiny dost dobře odřít nemohu, nebyl z kovu, je v něm ukrytý radar. Byl ze skelného laminátu. Na fotce vdovy, která má oloupanou barvu z náběžky i z dalších míst, je kryt radaru jako nový(třeba nový byl ). No a trup je odřený hlavně na mistech kde jsou nějaké spáry a kryty(např. kanonů), posádka nastupovala spodem, takže trup nijak moc poškodit nemohla.
Tak vdova je hotová. Konečně. Bohužel, i přes závaží, nestojí na předních. Plánuju jí umístit na letištní plochu a dodat nějaký materiál a figurky. Takže s rovnováhou nebude problém.
Už se těším na stavbu dalšího nočňátka.
Mne se taky libi. Velice dobra prace z tom Dragonem. Mozna taky bych trohu jinak udelal olitani, vsak spudob olitani, je individualni preference kazdycho modelare. Co je nejdulezitejsi - vetsinou fotki v siti vytachuji veci kterych nespatrime v realu koukajic z blizke vzdalenosti na model - spatrene na letosnim Modellbrne.
Pozdrav Marcin Surzyn Rozestavěno: Bombonierove Bf 109G-6/AS/N a Bf 109G-10 bud G-14/AS
Martine, vypadá to fakt pěkně, jenom se mě nelíbí to bílé opálení od výfuků na mě je to moc, dal bych do toho ještě pruhy šedé a a trošku hnědé. Jak píše Martin Jursa.