Zaklekávám do startovních bloků.... .........krabičko, krabičko, co asi skrýváš?........ ................je vše jak má být?..............nebo je vše jinak?................. ..........byl Hašek na schůzce se Zemanem.....?...... kdo vlastně vyhrál volby..........?............. ............................................A co na to Jan Tleskač..?.......................................
přilepen vstupní otvor chladiče oleje... BTW: co jsem zkusmo lícoval trup s křídly, tak to taková parádička nebude - chce to poladit, bo zasunuté násilím by vytvořilo nepřirozené "nulové" vzepětí...ale to předbíhám..
áá, už jsem si myslel, že se neobjevíš. Obávám se, že tě zklamu, bo to na fotce je interpretace interiérové grey-green ala schmade mobil foto. Ve skutečnosti je do docela věrná (odstínově) barvička... Ale musím říct, že jsem se dlouho lámal, jestli dám nějaký pokrok nebo bobek A vůbec, nekibicuj a přidej se, Spitů máš (ano, i díky mě ) dost.
Ty mobilní fotky jsou fakt děsný, Oldo. Ale chápu, že se Ti nechce s tím více hrát, mít můj mobil nějaké rozumné pc připojení, tak to taky bastlím takhle
jo je to košile...teda bývala, teď už jen hard..nic lepšího místo bílého podkladu jsem ve 2 vteřinách nenašel a hrát si s tím budu, až bude čas a ne v 10 min. mezi učením