Novinky + doplnění: GUNZE!
http://www.mn-modelar.cz
Dancin píše:Přátelé z MN-modeláře, nakupuji u vás velmi rád a relativně často, snad mi tedy odpustíte drobnou kritiku:
Nové stránky se mi sice moc nelíbí, ale respektuji, že byly nutné a doufám, že brzy bude vše dokonale vyladěné.
Co mi však trhá oči a doufám, že neodradí vaše anglicky mluvící zákazníky, je příšerná angličtina. Zkuste se nad tím zamyslet a zapojit někoho, kdo angličtině vládne lépe než google translator.
Kupříkladu Maskovací přípravky nepřekládejte jako Camouflage supplies, ale zkuste Masking tools
Podobně Doplněné zboží nepřekládejte jako Replenished goods nýbrž jako Restocked items
Pokud byste měli zájem o šikovnou překladatelku, dám vám tip v SZ, bydlí pár ulic od vás.
Děkuji za pochopení a přeji úspěšně se rozvíjející byznys.
jenda58 píše:Zdravím. Nešlo by nějak na úvodní stránce aktualizovat ty "Novinky na trhu"? Stále je prezentováno 6 modelů SH+RS. Má to nějaký význam/účel?
e45 píše:Dobrý den,
je naděje, že by se v dohledné době naskladnil F3F-2 1:48 od Academy?
Alcatorda píše:Ahoj,
Chtěl bych se optat, jestli bude možnost zapsat si poznámku ke každé položce v košíku? Už se tu o tom v minulosti psalo.
Petr
Al CZ píše:Dobrý den GWH kat. č. L4824 Su-27 "Heavy Fighter" bude prosím kdy ? A nevíte jak to bude s ukrajinskou dvousedadlovkou Su-27UB "Ukraine Digital Camo" ? Někde píšou, že je zrušená, někde že je zrušená jen pro ČLR a v EU by asi být měla...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník