Ještě jeden poznatek. Když si např. na 3. stránce ( ať už z výběru podle firmy nebo po vyhledání) otevřete položku a pak jdete zpět, buď to skočí vždy na 1. stránku nebo vůbec nikam. To si zatím neumím představit, zase se proklíkávat např. z 15 strany. Ale to asi postupně vyladíte.
No já nevím, v Chrome mi stránky nejsou otevřít, ve Firefoxu sice jo, ale když jsem zažádal o obnovu hesla (to staré mi nefunguje), tak mi na e-mail nic nechodí...
No teda musim rict ze čumím jako blázen, ještě před rozjetím nového shopu jste tu všichni uchcavali a když se jim to hned nepovedlo rozjet dle vašich představ, tak se můžete posrat
Nevím no, neberu se nějakýho velkýho kupujícího a ajťáka, ale už předevčírem přeregistrování, včera nákup a osobní odběr bude příští týden. Vše v pohodě, i se mi ty světlý stránky líbí. Až se vychytají chybky, bude to OK.
Držím pěsti a hodně trpělivosti klucí.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Dnes to frčí o trochu svižnejšie. Pomalšie sa zdá byť kontextové vyhľadávanie. Treba však povedať, že som včera známemu pomáhal vybrať nejaké modelárske potreby a ten web je neporovnateľne prívetivejší ako starý.
Čo sa funkčnosti týka, radosť mi robí možnosť pridávať si na zoznam obľúbené položky. Veľmi by som uvítal možnosť zdieľať košík alebo obľubené položky.
Ešte je občas niekde chaos v kategóriách, to je zrejme dedictvo po starom webe (Barvení - Barvy - kategória Aqua, v ktorej je pár MRPčiek a Gunze H alebo Lihové, kde je jedna Agama a nový Chrome od AK...). Predpokladám, že upratanie bude nejaký čas trvať.
Našiel som tiež výrobcov, u ktorých sa zobrazuje nejaký počet položiek, ale kategória je prázdna (I LOVE KIT, ZoomOn...).
Ten veľký banner/slider na hlavnej stránke, kde sú vybrané produkty a akcie - chýba tam klik do tých zvýraznených kategórií.
Nový shop zatím dobrý, jen jsem nenašel možnost filtrovat podle měřítka (jen podle výrobců), ale snad to časem půjde. Proklikávat všechny novinky nebo doplněné zboží podle data se mi nechce. Při vyhledávání a kliknutí na položku a následný návrat zpět potvrzuji výše uvedené - výběr zmizí, prázdná stránka, musím zadat vyhledávání znovu. Ale to bude určitě doladěno časem.
Marina Veneta čekatel a obdivovatel Na stole:P-40, He-162, Mosquito Hotovo: P-40 Kittyhawk Mk.III, Bf 109F-2 KPM Apolo Kopřivnice http://apolo.koprivnice.org/index.htm
Filtrovanie funguje v kategórii. Ak si dáš len Plastikové modely, máš tam výber výrobcov a kategórie plastikových modelov. Keď vôjdeš ďalej do Lietadiel trebárs, už tam normálne výber mierok je.
Je to dnešní nechvalný trend, kdy se to musí dát ovládat chmatáním tlustýma prstama na mobilu... Grafika pak vypadá jak pro děti ze školky, všude spousta bílýho, nevyužitýho místa, ale co už. Snad aspoň bude rychlejší než ten starý. Historie objednávek se asi bohužel ztratí...