V Chrome, Edge aj v MX5 všetko ok. Čo používaš za prehliadač?
Tonda B. píše:Co mě tedy citelně chybí je ve volbě "seřadit dle" možnost : od nejnovějšího. Např. po vyfiltrování:letedla/1:48/ACADEMY není možnost seřadit od nejnovějších přidaných položek. Dříve se to takto šlo(nebo se to takto řadilo automaticky).
cencul.sk píše:Tiež si myslím, že sa inšpirovali od Polskej konkurencie, no mohli ušetriť robotu s prekladom, a radšej to preložiť do polštiny - to bude asi následovať, si myslím...
Ešte k tej doméne mn-modelar.sk - keď sa zaregistrujem v doméne mn-modelar.cz bude stále možnosť nakupovať tak, ako ste to mali doteraz, tzn. že faktúra mi prišla v CZK, ale kuriérovi som platil na SVK adrese v € ??? Alebo budem musieť v prípade nákupu v € objednávať už IBA na doméne .sk ??
Aress píše:možná, pokud bych byl robot tak bych se při ověření že jím nejsme dostat dokázal, ale takhle bohužel...
Honza Z píše:Pokud kliknu "E-SHOP KOMPLETNÍ NABÍDKA" a potom kliknu na ".... Zobrazit vše" například u Plastikových modelů, načte se mi kategorie Technika.
Přesun eshopu na novou platformu z technických důvodů je jasný, ale to co tam nefunguje jsou základní funkce, které se ladí před ostrým spuštěním shopu. V minulé práci jsem u přesunu eshopu byl a než se spustil tak proběhlo měsíční testování, tak aby se minimum věcí muselo řešit za provozu a to obrat z eshopu naší firmě tvořil cca 15% . Pokud eshop přesouváte svépomocí tak se komplikace dají pochopit. Jestli máte nový eshop "na klíč" tak bych doporučil tento produkt omlátit dodavateli o hlavu, protože bezpochyby přicházíte o peníze z objednávek, které jsou momentálně na 0 když se nejde registrovat.
rudovlas píše:Zdravím, vím, že se ptám po třetí na to stejný. Panzer Art? Naposledy ste psali, že v druhé půlce března....Děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků