Tak tos mě na jednu stranu potěšil. Omrknu jak to bude vypadat. Já stejně tyhle short runy a resiny upravuju jen mírně. Na druhou stranu mě to zase bude stát nějaký peníze.
U Curtissa pouzivali na vsetky vnitrne prostory barvu Curtiss Cockpit Green, kterou vyrabely zavody Berry Brother. Tak po pravde to byla smes Zinc Chromate Yellow z cernou pastou (dodatek cerne pasty omezoval: stirani i blednuti barvy, na ktere ZCY byla velmi citliva) - barva ta mela by byt odstinem velice podobna nemecke RLM 62.
Byli i vyjimki - znam dva pripady pouziti na pozdejsich P-40 pro zbarveni vnitrnich prostoru tmave sedou barvu (na jednom P-40L i na jednom P-40N).
Pozdrav Marcin Surzyn Rozestavěno: Bombonierove Bf 109G-6/AS/N a Bf 109G-10 bud G-14/AS
Pavle, delikátní prácička! Jinak, už jsi zkoušel napasovat zadní prosklení? Já udělal začátečnickou chybu a vyzkoušel to až po slepení polovin trupu - a Stop stav.
Já ji dělám komplet zavřenou a asi jsem moc obrousil trup při začišťování, atd., takže kryt je v místě napojení na průřez trupu krapet větší a taky jsem se musel někde fiknout, protože nesedí ani na délku...
Pokud ho budeš dělat otevřený, tak bys to měl mít mnohem jednodušší. Budu držet palec!