Hm, tak to je hustý. Nemůžu najít štítek leptů. Mám podezření na kocoura, ale ten se tváří jak neviňátko. No, pořádně jsem uklidil celou skříň a lepty jsem nenašel.Zatracenej kocour . Naštěstí jsem už většinu leptů požil, ale jetě pár užitečnejch kousků tam bylo.
Musím se kocourovi omluvit, lepty jsem našel v mém bordelu. Za pět dvanáct už jsem měl připravený operační sál pro kocoura. Trup je zavřen ještě trochu brousím a čekám až se dostanu do modeláře pro surf.
Tak posun. Ale bez fotek, foťák má zase brácha.
Dnes jsem nabarvil trup a pomocné plováky. To jakou jsem si vybral blbou kamo jsem zjistil při maskování . Navíc trup felixe je dost členitej, tak mi někde trochu(někde troch víc podfoukla barva). Takže zítra opět maskovat a stříknout to bílou.
Ale jinak vypadá felixík docela pěkně.
Tak tahle tematická stavba je pro mě prokletá. Po problémech s bejbinkou( už má novej norskej kabát), se mi daří i s felixem. Opravoval jsem místa kde mi podfoukla barva a prstem šáhnul do nezaschlý barvy, takže brousit, leštit a zas maskovat a stříkat. Faktse mi s těma námořníkama daří .
Jo vo tom to je . Dneska jsem to opravil. No, radši jsem s těma "opravama" skončil, abych to ještě víc n.......l. Zítra chci nahodit celého felixe i s obtiskama. Dnes už nemám sílu. Dopoledne výpary z barev a ředidel, odpoledne výpary z vývojky a ustalovače v temné komoře. Zdravě strávený den. Teď relaxuju u cimrmana.
Tak další posun bez fotek. Nandal jsem obtisky. Je jich tam pár a ještě s blbym soutiskem. No co, už takhle jsem na tom zkazil co se dalo. Zítra napatinuju, ve čtvrtek snad už budou fotky.
Jinak se mi potvrdilo, že tahle tematická stavba je pro mě prokletá. Když už sem našel lepty na felixe, tak nemůžu najít lepty na Sopwith Baby.
Tak jsem konečně ten můj nepodarek nafotil. Tolik kiksů, co jsem udělal. A to horší mě teprve čeká. Ještě musím navrtat díry pro výplety. Ty samozřejmě vždy vrtám před barvením, ale tahle stavba je prostě zakletá. Pak patina a ta bude hodně výrazná(abych zakryl všechny ty prasečinky ).