Zdravim.
Asi som posledny kto sa prihlasil Odhodlal som sa na tomto fore prispiet prvykrat, pretoze ma tato tematicka stavba zaujala. Trocha inspirovany Mekom som si vybral Hellcata od Academky s kokpitom od Airesu.
Takze zacinam....
to: Mek dakujem, stastia treba stale...
Asi by bolo nacase hodim sem prve foto. (prosim o zhovievavost , co sa tyka fotenia tak to som poloamater...). Zacal som kridlami. Sachty su u academky uplne prazdne, tak sa s tym snazil aspon co to spravit (viem ze to nieje bohvieco, ale aspon to nie su "hole diery" a myslim, ze pre tentokrat postacia.
Uplne mimo boli hlavne gulometov , teda aspon tie na vonkajsej strane nemali vycnievat z kridla , pricom na modely mali velkost ako tie prostredne hlavne, tak som ich odrezal a nahradil dutymi s injekcnych ihiel.
Zo spodnej stany kridel som este zatmelil dierky, ktore tam vyrobca velkodusne umiestnil na podvesenie vyzbroje a kedze okrem nadrze nic podvesit nexcem , mal som robotu navyse.
Zatial som stihol este poodlelovat diely z resinoveho setu kokpitu od naliatkov...
Bedo, zatial super. Chystam sa na tu istu stavebnicu (len namiesto Aires mam pripraveny kokpit od Pavly), teda budem sledovat so zaujmom priebeh Tvojej stavby.