Zdravim prateli! Tak sem se konecne dokopal k prvnimu stroji od Jasta 5. Bohuzel, nejsem se stavbou uplne spokojeny, hodnotim to jako prumerny vykon a klidne tento stroj postavim jeste jednou (casem, treba ) Zda se mne, ze sem moc rozmazleny Eduardem a starsi stavebnice, zacinaji mne delat nemily potize. Nema cenu posilat nic se stavby, bezny prumer... Musim to jeste vyzehlit, ale jinak, uz je to skoro hotovy... Dekuji vsem za prispevky a fotki, moc mne napomohli...Jinak, stavba - puvodni krabicka a lepty od Eduarda
Model se mi pači, ale musím zvednout varovný prst a říct Ty Ty Ty ..co ta přední podvozková vzpěra a otřep po cele její délce...školácká chyba . Zajimavý je střed křídla na zeleno. Moc pěkný Albatros Albatrosy zkrátka můžu nïkdy jich nebude dost
P.S. příště zkus vyříznout předek trupu tak aby mezi kuželem a motorovým krytem byla škvíra. Je neuvěřitelné jak to model oživí...Opravdu
Vlasto dekuji moc krat! Potesi to...k Albikam mam velice citlivy vztach a tim vic, mne mrzi te "skolacky" chyby, co delam, achjo...jak rikam, hodnotim vysledek jako prumer a vetsina chyb stala se jen kvuli tomu, ze nedavam dost pozor Jakou skviru mas na mysli Vlasto?
Pokud na blátě, měly by lehounce být zaprskané i spodní plochy dolního křídla nad koly...Na trupu bych patinu ubral...přeci jen je Mailed Gautlet podle vzhledu křížů z doby duben květěn 1918 a to zase tolik nečistot na letištích snad už nebylo