Zdravim prateli Tak po prestavce sem spatki, ale ne defenetivne, jelikoz bydlim tedko mimo atelier, na samote, nemam zrovna te nej podminki k stavbe modelu a to mne docela chybi mam rozdelany doma par Albiku vcetne CIII, Triplan a Nieuport, ale zahajel sem dalsy stavbu, proste byl sem zvedavy na stavebnice od Karayi a musim rict ze sem docela spokojeny, jelikoz vyliski sou na urovni, rezin - kloubuk dolu, lepty take nesklamali Jedina vec s kterou vyrobce vubec nedelal hlavu je navod ke stavbe, je umisten na jednou strance a vypada jako naproste zbytecna zalezitost, jako by kazdy polak stavi Halberstadty bezne, kazde rano k snidani Takze omluvam se za kvalitu fotek (nocni prace), tady to je, temer krabickova stavba...
Ahoj, jsem rád že ses ukázal . Začal jsi pěkně, už se těším na pokračování. Mám ji taky doma a docela se mi líbí, zvlášť ty frézované hlavně kulometů. Akorát mám teď rozdělané jiné modely.
Nojo, uz se mne stiskalo ale copak da se udelat za par dni? Kazdopadne jak rikas stavebnice je suprova, lepty mne moc libi take, a sem docela fascinovan kvalitou rezinovych dilu, obzvlast motoru tak a tady sou dalsy fotecki...
No a na zaver...udelan kozeny lem kolem pilotnecho prostoru a streliste...no a zas dam pokoj, stejne uz asi mesic a pul cekam na dekaly lozenge od valka.cz
Teda, to je rychlost. Zírám. Takhle ho budeš mít do konce týdne postavevého . Tohle pruhování je hračka vezmi si když jsem maskoval to Macchi, tam jsou pruhy ještě proměnlivě široký. Od koho máš objednané lozenge?
No, zas tak rychly nejsem, jednou jak sem byl doma, tak sem nastrikal zaklad na drevo, drevo pak udelal olejvkami tady, v "lese", no a tedko to sem jen slepil Zapomnel sem ze mas te skusenosti s Macchi...mne to ale nejak neslo, barva se misty zatekala pod pasku, trchala se, no skratka neni tak cista prace jak sem ocekaval na cumaku pak neni doderzovana vodorovnost i kdyz to da zamaskovat vrtuli, stejne stve ale kazdopadne, radej ruco, nez pouzivat dekaly se stavebnici, polacy nabizei jen vodorovni pruchi a vubec neberout ochledy na deformovany tvar plochi, takze s dekaly bylo by to horsi asi Dekaly mam objednany od firmy Tech, tady sou odkaz http://obchod.valka.cz/product_info.php ... id/1052365, objednal sem to 06.06 a az do tedka cekam
Z toho si nic nedělej já měl objednaná drátěná kolečka od Partu a trvalo to skoro dva měsíce než mě přišly. Jinak s těmi otrhanými okraji mám zkušenost že to chce opravdu hodně naředěnou barvu (spíš šedivou než černou na první pohled) a stříkat slabounké vrstvičky. Pak je vrstva barvy slabá a páska ji při strhávání neotrhá v okrajích. P.S. Jinak věřím že si i s tímhle poradíš, necháš ho proletět skrz bahno a ono to nebude vidět .
tak to si mne teda uklidnil s tema dekaly! no nic co mne zbyva, cekam...jinak jak rikas barvu sem pouzil hodne naridenou a prave mozna pro to obcas se dostala tam kam nema, mezipanelovy spoji, nebo pod klapki a krytki no nic vicemene sem to vycistil, ale vodorovnost teda kulcha!
Zase stavba protachuje, ale jisty pokroki sou... Krydla sou potazeny (dekuji Hellboy za dekaly, te od Obchod Valka dorazili az ted, po 2,5 mesicich), nejaky drobny dodelavki na trupu, novy vyfouk s cajove svicki a dratku...no, tak tohle je aktualny stav...