Už nějakou dobu mám chuť si něco rozřezat, pootvírat, tak to odnese tento stroj... Jakýmsi průvodcem mi bude mimo jiné i návod od Wignut Wings ( http://www.wingnutwings.com/ww/37126844 ... E51A9E692A ). Odřízl jsem boční kryty motoru, upravil motorové lože, upravil i ssací potrubí motoru (motor sice vleze do trupu, ale kvůli větší šířce je vyosen), udělal palivovou a olejovou nádrž, krabici na vystřelené náboje, novou přístrojovou desku a podlahu, vlastně přeryl celý interiér a udělal jakýsi pokus o žebra, upravil schránku na munici a za sedačkou upravil zadní příčku... Kamufláž bude stejná jako u Timiho... Takže uvidíme, jak se bude dařit. Dnes tu dám i pár snímků z počátku stavby, důvodem bylo čekání na to, až si můj syn udělá čas a ty moje pokusy o focení alespoň trochu zaostří... ale i tak se omlouvám za kvalitu snímků... příště asi synátora "podplatím" a nechám si nafotit průběh celé stavby. V tuto chvíli bych si dovolil jednu malou prosbu k výrobcům obtisků... Nebylo by možné vydat obtisky s "budíky"? Dovedl bych si představit aršík (1:72, 1:48...etc), kde by byly jednotlivé budíky (z 1.světové, zvlášť z 2. světové a zvlášť moderna) Nám, co začínají mít "krátké ruce" by to velmi pomohlo...
Naposledy upravil KiR dne 03 dub 2011, 09:36, celkově upraveno 1