Zdravím pustil jsem se do stavby novinky od Eduardů. Stavba bude jen s minimálními úpravami. Výběr kamufláže byl jednoduchý a to stroj Godwina Brumowskeho. Kamufláž je to hodně náročná, ale tenhle stroj se mi vždycky líbil. Začnu trošku netradičně. Udělal jsem spodek spodního křídla. Chtěl bych slyšet vaše názory. Jde mi o to jestli má smysl pokračovat nebo radši umejt a vybrat jinou kamo. Nebojte se napsat že je to špatný, jsem prostě zvědav jestli to je krok správnym směrem.
- Na první pohled je vidět, co to má představovat (to je asi to hlavní) - Z náhledu vynikající až dokonalé - Zblízka bych "šneky" stočil více do sebe a naskládal malinko těsněji (dobře ale vypadá i tato hustota - možná, že větší by na modelu nepůsobila tak dobře)
mal som raz taký malý nápad, že by tie šneky šli spraviť aj nejakou pečiatkou, samozrejme doma robenou, ale odvahu som nato nemal. Zaručene by potom boli rovnaké a dali sa robiť aj tesnejšie k sebe a menšie.
Ahoj protože ho taky plánuju a taky ve stejné kamufláži rozhlížel jsem se po netu a objevil tohle . http://www.britmodeller.com/forums/inde ... opic=54678 Co Ty na to? To nevypadá špatně, jsou to šneci na celé letadlo. Akorát nevím jak je přesné to rozdělení na jiné spodní a jiné horní šneky. Každopádně pokud by Tě to zaujalo a chtěl by sis je objednat tak se ozvi, vzal bych si je také a mohli bychom se podělit o poštovné z Británie. Jinak celkově to křídlo vypadá bobře.
Timi, podľa mňa platí to, čo napísal Martin. Akurát by som ich spravil menšie, asi. S Figim sme uvažovali o pečiatke a už mám vyšpekulované, ako ich urobiť, aby boli pekne jemné. Videl som aj Hellboyove decály, no tie som neskôr zavrhol.
No obtisky sem taky zavrhnul. Stano tiskatka byly prvni co me napadlo. Dokonce sem je i vyrobil. Probrem je s materialem. Guma z ktery jsou odlitý odpuzuje barvu. Pri otisknutí na sneku nezbude barva, ale vytlaci se okolo a vznikne zlutej flek. Kdyby mel nekdo nápad z čeho je vyrobit tak se podelte budu jen rád. Rád bych vymyslel neco lepšího. Ty malovaný nejsou špatný ale proste to neni ono.
To sis vybral opravdu jednoduchou kamufláž. Na odlehčení tématu...zkus udělat razítka z brambory Já sám kdysi dělal H.Brandenburg DI v 1/48 G.Brumovskeho a tyto kličky jsem maloval štětcem...vždy tak 3 klikyháky a vyčistit štětec a znova. Po této zkušenosti už nikdy. Značka ideál by byl lihový fix v této barvě. Malovalo by se to jedna radost. Já bych šel do obtisku. Kolikrát už jsme my blázni polepili letadla(uplně všude) lozengy a toto je podobné. Jen je treba dávat pozor at se nepřekrývají smyčky