Souhlas, to dáš, vypadá to moc pěkně. Nedávno jsem byl v podobné situaci, tak jsem to dal chvíli stranou, věnoval se jiným věcem a po vychladnutí pomalu pokračuju O chmelnicích nevím vůbec nic, ale mně takhle z rychlíku přijde, že to ukotvení je někde mezi, tzn. ani tam, kde vychází vzpěra, ani tam kde je připravené vybrání pro vzpěru. Ale třeba mám voko z kašparovy krávy. Přeju pevný nervy k dokončení
Pak přišlo vesele pobavení...hle na nesmysl jménem Spandau Gun alá Kovozávody
Proboha prosím výrobce...dejte přípravu modelu před lisováním někomu, kdo věnuje minimálně 10 min studiu podkladů k předloze...
Kulomet je složen jaksi naopak...podle tohoto vstupovala nábojnice do zbraně vzadu u pilota pak se nějak asi přesunula před úderník a vyplivla se hlavní ven... Chlapi...dyť stačilo vzít kulomet třeba z Eduardího Fokkeru Dr.I a obšlehnout ho a bylo by...ale toto ?
Tak mě napadlo...jsem to mohl dát do šutrů...tam by se to možná ujalo.
Narazil jsem na další DODO...stavebnice obsahuje ostruhu s výřezem na hrazdu, trup má předvrtané otvory pro hrazdu, ale hrazda nikde. VOP má předvrtané otvory na vzpěry, ale ? vzpěry ve stavebnici nejsou. Nezmiňuje to ani návod...takže DODO - dodělej doma