Pánové , díky za podporu , rozhodně jsem jí potřeboval . Při lepení vzpěr došlo k menší nečekané chemické reakci , v ten okamžik jsem s tím málem praštil o zem . Dneska jsem rád že jsem to neudělal , poprvé v životě jsem natáhl dvojitý výplet .
Jo chmelení , to mi jde dobře , hlavně když je správně vychlazeno . Postupuju pomaloučku , ale postupuju Potřebuju poradit , připravuju stavbu dalšího Čechoslováka a vše mi stojí na tom, že nejsem schopen najít někoho kdo by mi vytiskl bílou popisku , foto jsem přiložil na závěr . Máte nějaký tip ?
Ohledně tisku se zkus obrátit sem : http://www.handl.biz/tisk-na-zakzku a pokud by jsi neuspěl dej vědět. Přihodil by jsem to ke věcem co se budou tisknout. (event. pokud by byly rozměry jsem ochoten to i nakreslit v křivkách )
Radost převeliká , konečně jsem dovyplet křídla a slepil obě části stroje k dohromady . Příště budu muset udělat očka trošku větší , musel jsem je roztahovat na modelu jehlou , no už je to za mnou .
Díky . Doufám že to při závěrečné kompletaci nerozlámu , roubuju podvozek , moc se mu na své místo nechtělo . Mněl jsem ho přilepit ke gondole ještě před křídlama , nyní při každém zatlačení vzpěr podvozku do patřičných otvorů , hraju ruskou ruletu