Je to podivný ale o dovolený není na modelaření skoro vůbec čas .Kutím jenom na koženém lemu a stále olétávám doufám že to nepřeženu . Prosím o váš názor:mám znázornit ty stečeňiny na boku pod motorem a je možné že vrtule je natřena černě jako plováky?
Vrtule jsou u většiny těchto "branďáků" normální, tedy s viditelnými léty. Pokud by byla natřená, tak by to stejně nebyla černá barva... Ty "stečeniny" bys mohl naznačit. Tak nějak to k těmto letounům patří. Ale musejí mít logiku. Vytékat musí vždy něco odněkud..
Na fotce je ta vrtule hodně tmavá,léta jsou neznatelná ale kování je rozeznatelné a náboj vrtule mi připadá černej,ještě nad tím budu koumat možná je ta vrtule natřena šedou jako trup letadla (utlumení odlesku?)nebo je to jenom hodně tmavej lak .Stečeniny udělám ,asi nějaká nehoda při dolejvání oleje.
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Díky za podporu Dodělal jsem koženej lem a pokusil se znázornit stečeniny na boku.Skončila mi dovolená ,tak snad paradoxně bude stavba rychleji odsejpat.
Zatím to vypadá, že se nám tu rodí další krasavec!!!
Nevím, jestli to není jen fotkou, ale ten kožený lem kolem kabiny se zdá dost světlý, oleštěnou kůži bych si představoval trochu tmavší. Ale jak říkám, možná to klame.
Díky,tu kůži se snažím udělat spíš odřenou než oleštěnou,koncem války se používala alespoň to předpokládám napodobenina kůže jejíž základ tvořilo plátno a na to plátno jsem to chtěl odřít,ale možná s tím ještě něco udělám,podumám o tom
Dolepen další pár vzpěr,teď budu lehce tmelit , začisťovat a retušovat.Branďák je najednou dost prostorově náročnej,ale je krásnej mám z něj radost .Námořníci mají prostě svoje kouzlo,kor pro nás suchozemce.
Vážně pecka, moc se mi líbí Takový zajímavý letadlo si zaslouží poctivou a pečlivou práci a to se Ti skvěle daří. Až se do něj někdy v budoucnu pustím tak mám podle čeho. Přeji zdárné dokončení.