martinos píše:Možná by to až tak vadit nemuselo,je to zespodu, už vidím jak to předěláváš, jinak si myslím, že model je super, i ty odstíny, můj jsem udělal takhle http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=303&t=55369. M
Michal Švehla píše:Model bude fakt parádní!!!! Měl jsem a pořád mám tyhle strakatý kamufláže hrozně rádA s posunutým znakem na spodku křídla bych se asi také naučil žít
. Nedovedu si představit předělávání.. to je začít od začátku
čibotr píše:Od teď fotím model jen ze zhora, a budu Vám tvrdit že jsem to předělal. A je to
Sheya píše:Prosím tě, to naznačení prosvítání zdola máš obráceně. V místě žeber a jiných lišt světlo shora neprojde a jeví se tedy jako tmavé. Ty je máš světlé, takže obráceně.
Hellboy píše:Sheya píše:Prosím tě, to naznačení prosvítání zdola máš obráceně. V místě žeber a jiných lišt světlo shora neprojde a jeví se tedy jako tmavé. Ty je máš světlé, takže obráceně.
Budu Ti Jardo trošku oponovat. To co píšeš je správně u křídla v přírodním "průsvitném" plátně. Ale toto nylo shora kamuflované, takže "neprůsvitné. A tam by se přelepení port jevilo jako světlejší. možná bych malinko ztlumil kontrast ale jinak si myslím že je to dobře.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník