Malování na nějaký čas ukončilo mé modelářské snažení , ale už je naštěstí hotovo . Položil jsem poslední vrstvu dřeva , přelakuju ho a začnu pokládat obtisky .Začalo mně ale strašit číslo na boku , bylo ve zkrácené podobě 4869 nebo celé 4869/18 Považuji za téměř jistou krátkou variantu ,ale než to číslo nenávratně nanesu na trup tak se radši zeptám , poradí někdo ?
Vzhledem k tomu, jak naši dědové převedli výrobní číslo Fokkera do "rakouské podoby" tak je možné, že došlo k tomu samému i tady. Trochu tomu napovídá i to, že je napsané přes kříž, což by němci asi neudělali. Takže bych navrhoval podobu "48.69"..
Na podobu čísla mám stejný názor jako ty , ale raději se zeptat, než později to číslo se skřípěním zubů předělávat . Foto kamuflované podoby jsem zatím nikde nenašel , mám jenom fotku z chebského učiliště, kde možný náznak kamufláže je Přikládám foto mé inspirace překližkového povrchu
Jinak v letních pracech jsem na tom byl letos podobně jako Ty.. Nová podlaha..nová kuchyň a nová okna v celém baráku.. No, taky už je to za mnou. Jen všechno zase zabydlet do původního stavu bude trvat asi zase nějakej ten pátek.. Takhle jsem psal na modelforum a takhle mám dosud odstavenej "papírovej archiv"..
Já věděl proč zatím nedávám letáky do éra ! To enko prostě nechtělo dolů , musel jsem ho důkladně odmočit . Stejně mně ale čekaj opravy překližky Položil jsem nová N a jdu dumat nad odstíny barev na kokardách .
Pokouším se vytvořit obtisky čísel a kokard (odstíny barev kokard se snažím udělat o něco světlejší) . Při konečné úpravě je budu utlumovat a sjednocovat s okolím . Zatím opotřebovávám lak na trupu . Škoda že se žádný výrobce neodhodlal udělat obtisky(1:32) na stroje , používané po válce našim mladým letectvem např. (Salmson , Fokker D VII, Roland D VIb , Rumpler C )