Do konce února to už asi nestihnu , popisky mi přijdou až někdy během týdne . Zatím jsem narouboval ocasní plochy , večer přidělám na pevno motor a doplním výplety v motorové části.
Díky ,doufám že to posledním nástřikem nezkoním. Radost převeliká ,popisky jsou doma , vypadá to že jsem se trefil do měřítka . Dodělávám konstrukci nesoucí plechy kryjící motor a dumám nad tím jak tam nacpu dvojité výplety .
Díky . Narouboval jsem vzpěry podvozku a otestoval jestli nebráněj zasunutí křídel , dobře to dopadlo . Při té příležitosti jsem si toho našeho Č.S papouška nahrubo složil .
Ahoj, nechci do toho moc kecat, máš to pěkný, jen si myslím, že ty modrý klíny praporových znaků by měly být o poznání tmavší. Nenech se zmást tím, že na fotkách vypadají světlé. Je to nejspíš tím že snímky jsou foceny na ortomateriál na kterých se tmavá modrá jeví světlejší než červená. viz některé snímky Avií 534 kdy stejný letoun má na jednom snímku klíny světlé a na druhém tmavé. Zvaž to.
Pánové děkuju za pozornost a poznámky . Těžko posoudit jaké odstíny a jaké barvy ,mohli použít v létech 1922-1926 . Snažil jsem se najít nějakou dobovou informaci (předpis), ale neúspěšně . Nakonec jsem se rozhodl , že barvu jednotlivých segmentů vlajky odhadnu podle pozůstatků původní francouzské kokardy na křídle (první foto), její modrý střed mi připadá o několik řádů tmavší ,než barva použitá na modrý segment naší vlajky . Proto jsem se rozhodl pro poměrně světlou modrou , která je ještě navíc dost odřená a vyšusovaná . V reálu je to, ale celé o něco tmavší ,lampa ty fotky hodně zesvětluje . Možná se mýlím , ale rozhodl jsem se pro světlou variantu ,to je riziko každé rekonstrukce Vypletl jsem motorový prostor a doplnil par drobností.
Díky . Musím ale konstatovat ,že mi potvůrka začíná na stole lehce zasmrádat ,podle plánu jsem chtěl touhle dobou už makat na novém stroji , budu rád když stihnu Čáslav. Dneska jsem Salmsona učil stát na podvozku a napevno přidělal ocasní plochy a vzpěry .Pomalu se vrátím k práci na křídlech ,snad to bude už odsejpat .
Ta ošuntělá barva je vážně vynikající... a co se týče odstínů barev, osobně se domnívám, že v mnoha případech (a nejspíš se to týká i tohoto stroje) byly použity francouzské barvy, které získala naše republika v rámci jakýchsi válečných přebytků...