Dopoledne jsem konečně provedl pokus a usadil horní křídlo na trupové vzpěry... dále jsem navrtal dírky pro úchyty výpletů a přilepil nádrž s krytem motoru. Tady nastal problém protože motor se mi při zalepení trošičku posunul i s ložem dozadu a nádrž se tam nevešla...Hrubá síla nepomohla, tak jsem zařazal do vnitřku nádrže...
Tak tento víkend jsem neměl čas ani na moji přítelkyni... natož na B.Ečko... jenom jsem nafotil jak to vypadá... Kupodivu se stavba blíží ke konci, v rámečkách zbývají jenom nějaké titěrnosti... Počítám , že do konce roku je hotovo
Vyzera to paradne, velmi sa mi paci prevedenie dreva a tiez platna, to by som sa tiez chcel naucit takto. A paci sa mi cistota stavby. Ake boli dekaly? Nerozpadavali sa? Na fotkach vyzeraju celkom dobre.
Momentálne na stole: Aero Ab-11 (Special hobby 1/72) Posledné hotové: Spitfire PR MK.IA (Eduard+Pavlamodels 1/48), Spitfire Mk.I (Eduard 1/48)
díky, to plátno je udělaný jednoduše... namíchanej odstín plátna, lihovka Agama, přestříkáno lesklým lakem, špinavým lihem a zakrytí papírovou šablonkou jsem vždy žebro lehce přestříknul, prostě žádný velký.... taky mě ta výškovka překvapila, docela se mi to zamlouvá... jo a ještě jsou pofoukaný panty a díry pro lanka... trup je to samý... prostě žádný plány, flákám to jak mě napadne
dneska jsem dokončil stínování, dále doplnil očka pro uchycení lanek na výškovce a vrtal díry do křídel... Chtěl jsem nalepit větrný štítky, ale nevím z jaké hmoty je ta folie vyrobená, ale nejde ohýbat, stále se vrací do původního tvaru (placky)
.."Bííčko" jako živý..! Fakt se mi líbí a gratuluju k perfektní práci..! ..a kdyby se to nakonec přecijenom nějak pokaňhalo,tak pamatuj..vždycky z toho jde udělat hezký dioráma..