Tak s takovým tempem stavby se nemusíš bát, že nepostavíš modely co máš ve skříni. Někteří z nás by potřebovali tady být do 120 let a stejně to nestihnou. Vypadá dobře, myslím tím velmi dobře.
Dotáhl jsi to ale dál než jsem čekal, a vypadá to myslím dobře. Už se těším na listopad,až se do něj dáme Aha, koukám, zas nějaký změny, tak na prosinec
černoušku, ještě to není hotový... výplety nejsou vypnutý, natřený, napínáky nejsou natřený, vůbec chybí výplety zezadu, nejsou dodělaný porty na křídlech, nejsou tam kříže na křídlech, jak dole tak nahoře... jéééje tam je ještě věcí...
Pak nemáš ještě dobojováno a model jsi v termínu nestihl. Na mě to udělalo dojem , že aby jsi stihnul slib tak jsi to tam naprskal hlava nehlava at je to tam a dál neřešit. Nebo přestalo fingovat to zázračný turbo?
Já čtu A moje stavba? No už ted mám lepší předpoklady než třeba Šnek že dám aspoň hrubou stavbu Sám jsem na tom zvědav, bud se to stihne nebo ne. Nechci ten model nějakým způsobem ošidit . To by pak model skončil akorát tak v koši a ne ve vytríně.
Jsem rad, ze do nahledu do bedny se zvladlo i dat stavba, i to, ze to neni hruza, ale pasuje to. A tak dale ... vyplety to uz je kosmeticka vec. Pri skutecne rychle recenzni stavbe by se to ani nemuselo barvit ze ... Takze ... TurboKachna opet ukazal, ze umi ...
Spis mne jako mnoho jinych zarazila barva tech lozenge ... Takze doufam, ze se Hellboy do problemu zabere a najde spravne reseni. Stejne jako zhodnoti vernost kamuflazi.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Kolega Nademlejnský rozjíždí ryclostavbu na netu On-Line.... je to na fejsu... ale není tam odkaz na on-line.... tak proto p. Šulc chtěl stavbu do středy.... předežene mně pokud bude víc foukat na vodičky než já...
Tak jsem mrknul na nymbas a hele.... prej jsem záměrně nedal foto pohledu zezadu z vrchu.... asi jsem tam něco po.... nene, prostě toho bylo večer trochu moc.. no...
nic jdu ho dodělat at to mám dříve než p. Nademlejnský....