Sestaveny kridla a vzpery. Mam na to udelatko ze vseho co sem nasel na stole. Prilepil jsem jen spodni kridla a vsechny vzpery. Po barveni jen nasadim a zalepim horni kridlo. Snad se geometrie udrzi. SH ma opravdu jemne naznaceny dirky na vzpery v presne pozici.Stacilo jen na vzpery udelat kolicky na vzpery. Nedelal jsem je z dratu, ale jen z plastovych tycek zalepenych sekundovym lepidlem do predvrtanych otvoru ve vzperach. Plne me to postacuje. Zitra nafotim. Uz se to rysuje. Uz to vypada jako letadlo
No to si uzijes Mas SH 11tu nebo 16ku, nebo si to myslel obecne? Porad pokukuji po SH 16ce. Skoda ze sem ji neobjednal s tou 11kou kdyz byla na MPM sleva na oboji Za tu cenu...
Diky. Ted uz se musi opatrne abych to nepodelal. Chmelnice jsou super. Clovek se vyradi v imitovani ruznych klasickych materialu. Musime vydrzet Pak tak krasa na policce. I manzelkam se to pak vice libi.
Hmm musel sem to predelat. Rezal sem to podle previtka. Ta paska to nedala. Udelal sem z maskovaci pasky "kanalky" a naplnil je tmelem a po chvili strhnul pasky. Zustaly zebra z tmelu. Uz jen prebrousim.
Zde je to predelane do tmelu pred brousenim. Potrebuju to v tomto pripade zabrousit na nabezce a odtokovce do ztracena. Paska byla slepa ulicka vyvoje. Jinde jim pouzivam vphode, ale v tomto pripade totalne nevhodne.
Vypadá to moc dobře, a musim si pamatovat že stačí upravit jen konce u křidélek. Původně jsem na to chtěl rezignovat, ale zas tak moc práce navíc to není. Až se do té mé 16-ky pustím, možná to zkusím z porty od HGW. Ať se daří i nadále.