Von Mertens ja doufam že nepoletí pře dokončenim ze stolu jak to bejvá mym dobrym zvykem. Slávo baví hlavně když se daří ale tak je to u každýho. Včera sem se pustil do kulometů, abych si odpočinul od výroby všech dílů ale na konec sem sen nad tim taky pěkně vyvztekal. Pláště jsou z Dr.I, těla, čela a mechanika ze zbytků. Ústí hlavní vytočený ve vrtačce z vytaženýho rámečku.
Poslední pokrok, šlo to pomalu protože sem čekal až uschne dřevo. Je to komplikovaný jak to musí bejt namalovaný ze všech stran. Palubka je je taková všelijaká ale líp sem to prostě nezvládnul. Vrtule vybroušená ze slepených dýh.
Díky. Sheyo rád bych se stavil už sem nebyl na výstavě ani nepamatuju a rád bych se setkal se zdejšíma chmelničářema osobně. Mám tu eště menší večerní pokrok. Vytvářet dílčí prvky neni tak komplikovaný jako je pak sesadit dohromady. Ale tady to dopadlo nad očekávání dobře. PS: s tim bleskem to má asi nejreálnější barvy.
Timi, neber to jako kritiku, ale jako postreh .. Vim, ze to mash totalni scratch build ... A je to fsechno famozni, ale mrkni na fotky a zamer se na kulomety Spandau .. Nic ve zlem ... ale proste to byly stejne kulomety se vzdushnym chladicem .. A tim padem byly stejne dlouhe ... !!! Jenom na leve a prave strane trupu.
Zkus se na to podivat a opravit to .. Je mi jasne, ze je to rozdil cca 0,5 mm, ale ten rozdil je na fotkach videt .. I na tech na MF ale hlafne na tech tvych "reklamnich" ...
Jinak tohle je uzasna prace a proto ti to pisu, aby to bylo proste dokonale !!!!
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Nezda se mi tahle fotka, at pocitam a toleruji uhel foceni, proste mi vychazi jedna hlaven delsi ... Sice cca o 0.2 mm, ale proste delsi, vim ze fotky jsou zradne, az silene, ale zda se mi to ...
Pokud se milim, rad odvolam ... Ale snazil jsem se odpocitat perspektivu, a presto jeden kulomet je delsi .. Nebo nejsou presne usazene ...
Přílohy
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...