Parada reality show pokracuje ...
No jsi proste dabel ...
A jak huz jsem psal, mas moji obrovskou zavist, ze si takhle muzes radit ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
No jak jsem sel "brzo" spat, tak jsem brzo vztaval (v 6) ...
Jsem dobre chciplej ...
Ale obdivuji tvou snahu se zbavit modelarskeho abstaku ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
po sundání pásky se na několika místech barva samozdřejmně strhla.Místa jsem zatřel(provozní opotřebení ,určitě byli samá záplata)a po patinaci to nebude skoro vidět. Dále následovalo nalepení obtisků, výrobce tu zklamal a je nutná náprava (horní část trupu - pás s křížem je krátký) v této fázi končím a nechám to trochu zaschnout. Následovat bude moje oblíbené patinování.
Tyyyy brrrrrddddddoooooo ...
Ty jsi vazne rychlik ...
Jinak o dirach do trupu ... Nejsou velke, ony tam veke diry jak do pr**le byly i na originalech ...
Mam to konzultovane u Petr Marka ...
Ale fakt bomba ... !!!
Jojo Salzburg za 4 hodky 320 km tam a zpatky a jeste cekani na kluka ...
Sice byl ponekud provoz, ale dalo se to svihat ...
Hele, draty jsou natazene ramecky ??? Nebo vyznavas jinou techniku ???
Kazdopadne jsi me docela inspiroval k rostrelu ...
Nedame si 30teho Silvestrovsky rostrel ???
Ceka tam na me jeden Pfalz D.III v 1:48 ...