Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ 100 let Velké války (1914-1918) ‹ Letadla ‹ Stavby
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Albatros D.III (Eduard 1:48)

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Albatros D.III (Eduard 1:48)

Příspěvekod KiR » 22 dub 2014, 19:47

Ani se to nezdá, ale podařilo se mi tento model konečně dokončit. Předem se přiznávám, že už jsem dlouho nezažil takovou chuť s modelem třísknout o zem. Od chvíle, kdy jsem z důvodu vlastní lenosti zavinil nehodu, při kterém bylo uraženo horní křídlo a jedno dolní mě na modelu více méně nic nebavilo a spíš silou vůle, aby nevznikl nějaký "temelín", jsem model dokončil. Během dne jsem udělal více jak 50 snímů a jak je o mně známo, já a foťák si příliš nerozumíme a tak zatím dávám pár mých pokusů sem. Snad se mi podaří po maturitě přemluvit syna, aby mi udělal lepší fotky.
A016.JPG

A017.JPG

A018.JPG

A019.JPG

A020.JPG

Na závěr bych měl malý návrh... nebo spíš dotaz a to zda by v rámci chmelnic bylo možné založit rubriku ve stylu jako je "INDEX chmelnice v diskuzích a stavbách-orientační rozcestník", kde bychom mohli přispívat atraktivními kamuflážemi chmelnic. Pro mnohé by to bylo i jakousi inspirací při stavbě - přece jen nejsme vždy spokojeni s tím, co nabízí výrobce.
KiR

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Stavby