Asi tě moc nepotěším, ten triplane opravdu asi létal s tmavými disky kol... Kamo je z Osprey - Triplane aces (Norman Franks). Ale přikládám foto jiného z osmé, který by se ti mohl zamlouvat.
Naopak tohle me moc potesilo. Ja na tech svetlych discich netrvam Vice mene to potvrzuje kamo z letectvi, tak uz je to jasne. Du do toho. Moc dekuji za profil a fotku. Budu se drzet te N5421.
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Jen pozor na ten trup. Je o 6mm kratsi. Prodlouzut svepomoci nebo opravne dily co jsem psal na zacatku tematu. Wingnut to neni, takze je tam vice prace a pasovani.
Naposledy upravil atari dne 17 říj 2013, 12:40, celkově upraveno 1
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Cerna je EZ Line charcoal 0.15 nit a na stribrne ploche RAF draty trasparentni nit z galanterie. Napinaky jsou vytazena usatka BEL (tahle znacka de vytahnout super, neni tenkostena).
TU EZ line používám taky, ale na lana řízení v trupu mi to nevyhovuje (i když Fokkery jsem s tím dělal) radši jsem teď použil vlasec. Nejradši bych asi strunu, ale nevím kde se k ní dostat v tomhle průměru. V modelářích je od 0,3mm. Ta nit je ta jak o ní někdo zde psal, že jí prodávaj WnW a přitom je normálně z galantérky? Ptám se, neb bych si chtěl postavit Pupáka, SE 5 a Triplane. Ty éra jsou prostě nádherný....