Druhá vrstva oleje,pomalu to ztmavuju.S oleji jsem prozatím skončil,teť budu pokračovat s anilínkama a potom použiju olejové křídy .Život je krátkej,modelů je mnoho jestli máš chuť tak se do nějakého modelu od WNW pusť a nanic nečekej,je to krásnej modelářskej zážitek
Anilinky jsem vynechal a rovnou použil olejové křídy Ještě to zalakuju do červena tonovaným lakem,dodělám podlahu a můžu začít osazovat prvky řízení a budíky .
Přece jenom jsem nakonec použil anilinky,dodělal podlahu a teť se pokusím znázornit plátěnou záslepku přepážky vzadu za kokpitem zkrz kterou procházejí lanka řízení s tím že bude z části odepnuta a bude umožňovat průhled dozadu du trupu.
Zdravím chmelničáře .Trvalo to dlouho, ale anabáze s avii skončila ,Hugouš je potřen a já se můžu konečně vrátit k LVG . Je to docela zvláštní se po takové době vracet k rozestavěnému modelu a dumat jak jsem to vlastně tenkrát chtěl udělat , s tím, že dneska bych to udělal jinak . Ale tenhle bojovník o Slovensko si zaslouží dodělat .Slepil jsem trup a zkusmo zasadil klec interiéru ,bude jí nutno po stranách zbrousit, aby nerozvírala trup . Barva , oleje a je tady pár setinek navíc ! Zatím ahoj.
Ještě je to plný bordelu , jak jsem brousil bočnice, aby šel uzavřít trup , ale už si to sedne Udělal jsem plátěnou přepážku , v které vytvořím prúchodky pro táhla řízení .Teď si budu chvíli hrát s podstavcem pod branďáka jestli to klapne, tak bych ho chtěl vzít vyvětrat do Nymburka .
Sem ti chtel napsat, ze u LVG je desny problem s par setinkama olejovek. Aby jsi si pohral se spasovanim.
Dopredu varuji, ze kazda chyba 0,01 mm se ti u WnW proste vymsti.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Nabuzen z Nymburka pokračuju ve stavbě. Vzhledem k tomu že jsem upravoval přepážku nesoucí motor a která zároveň ukotvuje spodní křídla( a určuje jejich správné vzepětí) , tak jsem mněl bobky jestli jsem něco nedomyslel . Naštěstí zkušební sestavení dopadlo dobře . No a teď můžu konečně začít s instalací prvků řízení .