Ondro, pokud bys to nechal takhle tmavé, tak ty vyhazováky asi vidět nebudou, ale spíš bych souhlasil se Sheyou - vyhazováky zatmelit a stříknout světlejší.
A udělal jsem vyztužení spodního křídla...tak suďte...lepší to nebude a děsím se toho... Je tam jehla v pumovnici a pak samostatná jehla z křídla která přijde zasunout do trupu...nebyla to sranda nacpat to do pumovnice...
No nevím jestli se to v pumovnici ztratí...:(
Trochu jsem se začal provrtávat z křídla ven...snad to nebude dělat nepořádek.
pokles křídel na sucho na jehlách...takže uvidíme kolik tomu pomůže lepidlo...snad.
Spodní strana, půjde to přilepit dokupy a pak tmelit a lozenge.
Kdyby byla celá úprava naprd...tak mám v plánu ještě stáhnout trup drátěným výpletem..tak aby nebyl viděl ale pomáhal.
Chtěl jsem dneska dělat na interiéru ale bez návodu mám víc otázek než odpovědí. Návod mám jen na druhou stavebnici která je krapet jiná. Takže počkám. Jinak dneska dodělány "dárečky pro Londýn"...
Ondro, u takového letadla je běžnou praxí ho stavět s dřevěnýma kozama pod křídly. Tady bys asi (pokud bys to dělal bez nich) musel zalepit mosazné profily a to by nebyla žádná psina, jinak asi budou křídla pořád poklesávat.
No ono i v návodu a ve stavebnici přímo ty kozy a jiné konstrukce jsou. Jen jsem to chtěl ještě zpevnit ať se mi s tím lépe pracuje...nepočítám že to nechám pod podpor.
Tuším že jde o samolepící hlíníkovou folii, nebo se pletu? On tím ten týpek vůbec polepil celé éro...ale to v plánu nemám Jinak tam můžete vidět i stříkanou kamufláž.
Sheya píše:To zasklení vypadá jako laserová tiskárna a folie (používaná do zpětných projektorů). Musí být ale určená pro laserovky, aby vydržela to teplo.
A nevíš o někom kdo ví a umí tohlencto? Nemám k laseru přístup Nedělají to třeba v reklamce?
HomerII píše:Možná se bude hodit.
díky moc...tyhle fotky jsem nikde neviděl ještě. To jsou nějaké starší z Krakowa?
Dnešní postup akorát na gondolách, dřevo je v dřevě, a jeden z 4 motorů je tééměř hotov. Zítra se dodělá a jedeme na druhý motor...ještě že jsou jen 4