Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Za sebe bych řekl, že zašpinění na spodní straně křídel by mělo být silnější u odtokové hrany. Létalo tam bahno a prach od kol, tzn. že nečistoty přilétaly odspoda a "zezadu".
S tím ušpiněním na ocase bych osobně trochu ubral, ale to je podle vkusu každého súdruha.
Ten ocas vzdy prepisknu... Jinak jak si psal, podle vkusu kazdeho soudruha. Libi se mi to vice zaprasene. Uz tam mam obtisky a finalni zalakovani. Zaprasil jsem jeste disky kol, aby to korespondovalo s ostatnim. Zitra zkusim nafotit.
Chjo... draty na ty se vzdy tesim. Jeste sem zapomel a tak dodelal tajlo k chladici a paky ke keridelkum. Strasne se mi libi ten mesic. Proto jsem si to kamo vybral. Rodeni ho maj jako obtisk a strirny. Vyplati se ho fouknout bilou pres masky. Uz se tesim az se nekdy vrhnu na Wingnutiho Pfalze D.IIIa. Nevim jestli je to tim ze jsem vyrostl na KPckach, ale me proste Rodeni neprijdou vubec hrozny. Stavbu jsem si naramne uzil. Chapu ze Wingnuti jsou nebe a dudy.
Dobojovano. Uz jen dodelat podlozku. "Univerzalni" mechanik je vypujceny od Nieuporta. Drny Modelscene a nemecky oficir snad brzo dorazi. Pfalz byl asi nejhezci letadlo valky. Moc se mi to letadlo libi
Kbelik je promackan schvalne.
Naposledy upravil atari dne 09 říj 2012, 11:28, celkově upraveno 1