No vidíš... noční můra zvaná obtisky od Rodenu je za Tebou... Teď už jen "maličkost"... vzpěry a umístění horního křídla... Zkus si někde sehnat nějakou cvičenou chobotnici, která Ti s tím píchne...
Já bych měl jen takovou malou technickou.. Ta nádrž na křídle nemůže být potažená lozengem... Postrádá to logiku, je to mosazná nádrž, která ani není součástí křídla..(není zakomponovaná do jeho konstrukce) Je prostě jen položená na křídlo a přitažená poutacíma pásama. Kromě toho je to díl, který mívali mechanici dost často "v práci"..tzn kontrola prasklin, neustálé čištění jejích útrob, opravy spojů trubek, ale také starost o její povrchovou čistotu..tzn utírání jejího povrchu od rozlitého benzinu..atd..atd.. Kdyby jí zabalili do plátěného lozengového báglu, tak by z ní za chvíli byla smradlavá, tikající mina.. Jako nátěr bys měl použít stejnou kamuflážní barvu jakou jsi použil na kapoty motorových gondol... Jinak samozřejmě velká paráda..!
Vypadá pěkně. Až člověk dostává chuť taky si nějakou takovou bestii postavit. A s tou nádrží má zdesko pravděpodobně pravdu. Určitě na ní lozenge nemalovali ručně, to by pak pomalovali i kryty motorů a v látce zabalená nebyla. Ale jinak to vypadá že z toho bude moc pěkný model.
..kouknul jsem teď na začátek vlákna a tam je jiná kresba.. Ale něco mi říká, že má tenhle obrázek některý z výrobců taky na krabičce..? Ale který, to nevím..(pokud vůbec některý.. )
Krásně se na to kouká. Horší je to už s vědomím, že něco takového mám taky ve skříni (v krabici )...a když si představím co je na tom ještě práce. Klobouk dolů
Ten obrázek z krabičky jsem ještě neviděl, navíc má chladiče dva, já mám podle návodu jen jeden ( ve stavebnici dva jsou ) a nejspíš to i tak nechám. M
Velmi pěkně to lozenge je parádní tohle bude parádní model a co výplety jak se naň těšíš a že jich bude
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Po asi 2 mesíční pauze, způsobené stěhováním a následným zušlechtováním nového příbytku , jsem se konečně zas dostal k modelu. Takže menší posun ve stavbě, naštěstí už mám pár podsestav, takže by už to mohlo být brzo ve finále M.
Hmmm, nádhera... už se těším, až Gothu uvidím v reále... A propó... už máš nějaké ty léky na uklidněnou, až budeš dělat výplety? Znám jedince, kteří tvrdí, že stačí lahvinka fernetu... člověk se prý uvolní, uklidní... jen se mu hůře trefuje s výplety mezi křídla...